WANTED!! Budak Tunjuk Punggung Pada Gambar PM @NajibRazak Dikenalpasti!! #JanjiDemokrasi #Merdeka55

::Pewaris Anak Bangsa::


PERHATIAN!!!!!! TOLONG PERHATIKAN DAN TANGKAP BUDAK TONGGENG INI!

sila baca apa yng Gosip rakyat blogger perolehi!! :


mengikut cerita rakn pu3, cybertrooper, faeboker , twitter dan blogger pkatan pembohong dok SPIN cerita konon , kisah budak tunjk PUNGGUNG @ TONGENG inikonnnya bukan berlaku di Dataran Merdeka Tetapi cerita sebnar, disahkan bahawa kejdian KURANG AJAR ini berlaku di sana, bukan di luar negara. Blogger Gossip Rakyat sendiri mengambil gambar tersebut bukan melalui orang lain!

Kali ini, Pu3 kongskan pula maklumat budak TONGGENG ini. sila jejak dan tangkap budak SIAL ini






nama sebear budak ini adalah seperti berikut:
Nama : Ammar
Facebook : Alice Sakai
Asal : Johor

Belajar di Cybernetic International College of Technology. Ambil jurusan Diploma Multimedia Kreatif dalam semester 3.


berdasarkanakaun Facbook budak TONGGENG ini, apa yang tercatat di atas. Picture Display pun nampak tak kononyer.

eeeeeee.... sah macam tidalk kena budak ii. Tengoklah gambar diaberpossing di awah ini. dah nampak macam bukan JANTAN dah tetapi 2/3 adalah jadi... AWWWWW CIK KAK OI!

 Baju yang dipakai nie kan sama macam di gambar tunjuk punggung tue...

kena batang hidung pakatan buat pusing - pusing pula. blogger Gosip Rakyat tak tinggal Luar negara., jadi mkluat dan gambar diperolehi ada sah di lokasi yag dimaklumkan dala artikelnya. Muka-muka nipun bukan muka ORANG PUTIH. semua muka bau makan cencalok juga! Muka Melayu. Gaya je Pu3 tengok dah half kejantanannya budak TONGGENG PUNGGUNG ni

Comments

  1. MARI KITA CARI RAMAI-RAMAI..LETAK PUNGGUNG KAT MUKA DIA PLAK + MAKAN PETAI BYK2 LEPAS TU KASI KENTUT SKALI..BIAQ SAMPAI MUNTAH HIJAU..

    ReplyDelete
  2. Betina Cina yg pijak gambar DSN tu kena telanjangkan juga..tengok Utusan muka depan.

    ReplyDelete
  3. tunggu depan kolej dier.....nak peram teloq dier kasik sampai lebam...hahhahaha...anak sapa noe??...cam syialll

    ReplyDelete
  4. Buat la lagi kat gambar2 tu. satu malam je dia dah bikin satu malaysia benci. Nak pegi mana pun susah la dia nanti. Org dok pakat marah. Aniaya la lagi org!! Tuhan tu maha adil dan bijaksana. Ni pasti tak baca quran. Kalau baca tau undang2 dan peradaban.

    ReplyDelete

Post a Comment