ARBAIYAH CALON PAS???

Fuh.. Ni bukan berbuku dah YB PAS.. Berbulu dah kalau tengok gambar-gambar serta baca info sambutan luar biasa untuk artis MELETOP ni.

Baca sini :

Petang Khamis 27 Sep , Hampir ribuan penyokong PAS menanti kedatangan seorang artis yang bergelar  ustazah di dikalangan penyokong PAS. Tidak di sangka sambutan yang amat hebat diterima oleh ustazah fantasia ini ketika kunjungan di Kupang, selepas kedatangan rakan artis sebelum ini yang menyertai PAS siapa lagi kalau bukan ostazah Aishah yang terkenal dengan lagu "janji manismu".

Maka tak kiralah, penyokong PAS yang dahagakan Ilmu yang ada pada abby ini di curahkan dan dikongsikan serta di ajar kepada mereka. HEBATnya Ilmu yang ada pada abby ini...sampaikan Ustaz taib azamuddin (AHLI PARLIMEN PAS) nama jer tapi dah kena T.K.O dengan YB Johari ADUN Kupang.Depa boleh ketepikan... Tak bergunakan ilmu yang ada pada ustaz taib ini..ishhh-ishhhh 

Inilah yang dikatakan Ustaz Taib ketika ceramah beliau di Pekan Baling, PERINGATAN demi Pringatan beliau kepada penyokong PAS... PAS akan berubah dasar perjuangan dan akan muncul di kalangan pemimpin PAS yang mengagungkan mereka yang bukan dari kalangan yang berpendidkan ULAMA.

Pehhhh... ramaikan peminat abby ni... lepas ni PAS Baling BOLEH LER LETAK CALON PASd dari kalangan artis.... KK bukan ape... kesian kan Ustaz Taib nun... di pinggirkan setiap kali EVENT PAS di anjurkan terutama yang melibatkan YB Joe..... di benner pun yang digantung dah tak der gambar... sampai macam tu sekali.... 

Sumber: kamera_kupang blog

Ps: PAS dahagakan perhatian. Dahagakan sambutan meriah. That why kini strategi menggunakan artis semakin popular digunakan untuk menghidupkan semangat penyokong yang semakin merundum. Yelah. Selama ini pengikut PAS dek dikurung tak boleh mencintai keduniaan. Kini pintu pagar dah dibuka seluasnya.. Apa lagi kalah sekumpulan kambing dilepaskan dari kandanglah jawabnya!

#JanjiDitepati
#BNBah
#ABCD - Asal Bukan Cina DAP

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments