Followers

BUDAK TONGGENG YANG SUDAH DIKESAN IDENTITINYA

::Pewaris Anak Bangsa::

mengikut cerita rakn pu3, cybertrooper, faeboker , twitter dan blogger pkatan pembohong dok SPIN cerita konon , kisah budak tunjk PUNGGUNG @ TONGENG inikonnnya bukan berlaku di Dataran Merdeka Tetapi cerita sebnar, disahkan bahawa kejdian KURANG AJAR ini berlaku di sana, bukan di luar negara. Blogger Gossip Rakyat sendiri mengambil gambar tersebut bukan melalui orang lain!

Kali ini, Pu3 kongskan pula maklumat budak TONGGENG ini. sila jejak dan tangkap budak SIAL ini






nama sebear budak ini adalah seperti berikut:
Nama : Ammar
Facebook : Alice Sakai
Asal : Johor

Belajar di Cybernetic International College of Technology. Ambil jurusan Diploma Multimedia Kreatif dalam semester 3.


berdasarkanakaun Facbook budak TONGGENG ini, apa yang tercatat di atas. Picture Display pun nampak tak kononyer.

eeeeeee.... sah macam tidalk kena budak ii. Tengoklah gambar diaberpossing di awah ini. dah nampak macam bukan JANTAN dah tetapi 2/3 adalah jadi... AWWWWW CIK KAK OI!

 Baju yang dipakai nie kan sama macam di gambar tunjuk punggung tue...

kena batang hidung pakatan buat pusing - pusing pula. blogger Gosip Rakyat tak tinggal Luar negara., jadi mkluat dan gambar diperolehi ada sah di lokasi yag dimaklumkan dala artikelnya. Muka-muka nipun bukan muka ORANG PUTIH. semua muka bau makan cencalok juga! Muka Melayu. Gaya je Pu3 tengok dah half kejantanannya budak TONGGENG PUNGGUNG ni

2 comments:

  1. Kalau kat negara Thailand dah lama budak ini `hilang'.......

    ReplyDelete
  2. Budak ni bikin DAP seronok dan bertepuk tanggan. berjaya DAP menanam bencikan bangsanya sendiri...Perbuatan hina ini memang gelagak DAP je...Budak dari Batu Pahat ni lupa sejarah yang sepatutnya menjadi peringatan dan pengajaran kat kita. Sejarah Perang Parang Panjang atau Perang Banjar tu dia tak tahu dan juga 13 Mei di Batu Pahat?

    ReplyDelete