KENAPA ARBAIYAH TERUJA POSE!

::Pewaris Anak Bangsa::

Sebelum ini, pu3 tertanya-tanya juga. Apasal Minah ARBAIYAH ni semakin lama, gambar display kat twitter dia makin look GEDIK dan yelar seperti tengah mempamerkan dirinya supaya orang TERPESONA dan TERGODA . Dengan perkataan agak KASAR, macam rupa mencari LAKI BARU!


Tetapi akal logik pu3 kata pula.. takkan masuk PAS tak ajar ARBAIYAH ni cara penampilan untuk beberapa bulan selepas menyertai PAS seumur hidup? hmmm tu yang menjadi kemusykilan pu3. 

namun....
selepas melihat gambar ini, persoalan dan kemusykilan pu3 terungkai ... 


oooooooo
betullah. TERUJA kerana zaman semua MENATAPNYA penuh GHAIRAH sudah kembali. Tak percaya. tengok gambar ini.!


Jangan kata pu3 buat FITNAH. Gambar meberi maksud berbeza. kerana itu sepatutnya ARBAIYAH yang juga seorang ARTIS  takkan dah lupa kot ILMU LAKONAN?  atau kerana sememangnya dia LUAR KAWALAN?

p/s: adakah ARBAIYAH terlibat antara peserta baju kuning malam ambang MERDEKA? kalau benar. nampaknya dia antara sebahagian yang melanggar arahan penguatkuasa. mayb dia juga antara saksi perbuatan BUDAK TONGGENG itu?

Comments