ZUNAR MENGHINA ATM!!!


Ni bukan manusia normal. Memang gila punya manusia. Akal dia je dia pakai. Tak peduli hal lain. Keseronokkannya menimbulkan kontroversi sebagai suatu kepuasan bukanlah dilihat sebagai kaedah yang waras!!! SAH GILA!!!

BACA LAGI

Lagi Kartun Kontroversi Zunar Menghina Angkatan Tentera Malaysia

Kecewa dengan sikap media pro-pembangkang Malaysiakini yg masih terus memperlekehkan dan cuba menjatuhkan moral Angkatan Tentera Malaysia dgn penyiaran kartun Zunar yang menjengkelkan. Di saat perajurit negara sedang bersabung nyawa mempertahankan kedaulatan negara dan keselamatan rakyat Sabah di perbatasan, masih ada manusia berhati binatang yg langsung tidak sensitif dan tiada nilai patriotik, malah sanggup memperkotak-katikkan segala usaha murni tersebut. 

Semalam speaker DAP YB Teng keluar status bergambar memperbodohkan ATM yg naik Airasia, hari ini Zunar dan Malaysiakini. Mereka ini patut dinyahkan sahaja dari bumi Malaysia ini. Seperti yang CTS ulas sebelum ini bukan menjadi satu perkara yang aneh apabila anggota tentera menaiki pesawat komersial yang ditempah khas. Kedua, segala peralatan tentera dibawa dengan pesawat khas dan bukannya pesawat Air Asia dan ketiga apa rasionalnya Zunar bertanya mana pesawat F5 Tiger, Sukhoi, Hornet dan MIG-29? Kalau bengap sangat janganlah tunjuk. Pesawat-pesawat yang dinyatakan adalah pesawat perang. Sebuah pesawat hanya muat untuk seorang atau berdua sahaja. Apa sangkut paut dengan pengangkutan anggota tentera ke Lahad Datu?

sumber: cucutokselampit blog

Ps: semua penyokong kuat Pakatan pembangkang merangkap kempener kumpulan itu pu3 nilai sebagai orang tidak siuman. Kalau siuman.. mereka tahu rasa MALU buat seperti ini. Sangat luar dari kebiasaan orang normal!!!!

Comments

Popular Posts