Followers

ANWAR NAFI? DIAKER DALAM VIDEO @ GAMBAR TU???????


Gambar ni .. gambar diaker?

Kalau dia tak buat penafian ni..  pu3 tak cakap dia pula. Sebab tu, dalam artikel pagi tadi. Pu3 tak kata siapa dan tak sepatah pun kata itu dia. Hanya di laman media je dan beberapa komen mengatakan rupa serupa dialah!

Buat penafian ni.... membuatkan pu3 kata. Betullah ni kot..

Baca artikel di bawah

Anwar says he's not the man in the video
By TASHNY SUKUMARAN

PETALING JAYA: Opposition leader Datuk Seri Anwar Ibrahim has categorically denied being the man in the photographs released in blogs earlier this week that were purportedly taken from a sex video.

"I have already said (I deny it)," he told reporters Saturday after a dialogue session organised by the Anwar Ibrahim Club at One World Hotel.

"This is a disgusting political gimmick executed by Umno."

He dismissed it as "fitnah" and a "smear campaign" executed for political reasons.
When asked if he would take legal action, Anwar said he would let his legal counsel decide.
"I don't know yet. I'll let my lawyer handle it." - thestar

Ps: gaya Anwar ni, sebiji pula respond yang ditunjukkan ketika video hot tersebar dulu.

Kali ini sewaktu wartawan Agenda daily terjah Anwar Ibrahim petang tadi. Dan tanya soalan berkaitan paparan terbaru aksinya dengan jantan. Anwar jawap:

"Ni semua politik jijik nak hadapi pilihanraua. Muka macam saya tapi bukan saya. Jelas ianya fitnah umno. Lelaki dalam gambar tu perut tak buncit macam saya"

Kata papagomo: kah kah kajh... dulu video dengan siam doll dia kata perut dia tak bunciy. La ni video baru dia nak meletop dia kata perut dia buncit pulak. Ntah apa punya SIAL laj Anwat Ibrahim ni. Tak sudah sudah nak SPIN! Rakyat makin meluat dengan perangai bangsat Anwar Ibrahim ni. Mengaku macam chua soi lek lagi baik dari terus sembunyikan kebenaran.

Cayalah wartawan Agenda daily yang dah membuka maklumat terbaik!!!! Buncit vs tak buncit!!!! Hahahaha

Pu3 cuma nak tergelak sangat. Dah terdedah aksi di sebalik kelambu.. kalut nak kata ini perancangan jijik umno. Takkan time beraksi tak menyempat nak check keselamayan bilik tu??????? LU FIKIRLAH SENDIRI

LA TOATI LIL MAKLUJI ILAL MAKSIAT" tanya kat Wan azizah. "isteri yang Solehah" ( eh still masih Isteri Solehah ker? tak pun tanya pu;a kat Nurul Izzah. She stil "anak solehah" ker? kali ni nak cover Anugerah Illahi time ni dia buat apa kat rumah yer?

No comments:

Post a Comment