Followers

PAPAGOMO PENGUNDI HANTU?????

selepas papagomo diserang saman rm100 juta  konon membuat fitnah atas video yang hangat diperkatakan. Dah tu mulailah hantu-hantu gantayangan Anwar bin Ibrahim memburu papagomo dengan strategi yang lazimnya mereka lakukan.

1. Serangan pribadi

2. Serangan fizikal


Dah buat kedua-duanyapun! Habis dikorek story dari ex-wife hingga kononnya dia ni ganaslah ( adatlah kalau kes suami isteri bercerai ni. Tak ramai pasangan boleh jadi kawan. Biasanya masing-masing nak menceritakan keburukan bekas pasangan masing-masing bagi menunjukkan diri adalah mangsa penceraian atas keburukan bekas pasangan!!!) . janji menunjukkan kononnya papagomo ini manusia yang tidak boleh dipercayai!

Dah tu boleh lak pasang orang pergi serang papagomo! Tak pasal-pasal luka kepala ( dalam kes begini.. sape ganas sebenarnya? Nampak sangat pentaksub Anwar lah yang mengamalkan keganasan berlesen) ala bukan tak taupun. time BERSIH  3.0 dah dibuktikan betapa ganasnya mereka sehingga menyerang anggota keselamatan dengan flying kick ala-ala monyet kena lada!

Dah tu.. Rafizi pakar strategi mulai nak upkan dirinya semula dengan pendedahan kononnya papagomo adalah pengundi hantu. 1 nama 2 kawasan mengundi. Tetapi perancangan gelojoh ni biasalah... sah nampak sangat terdesaknya sehingga mereka lupa memeriksa tarikh lahir 2 penama dalam senarai pengundi yang ditunjukkan. Blogger RBF online ada jawapannya.

Baca di bawah ini:

Papa Gomo Pengundi Hantu ? Betul Ke ? Penting Ke ? Mari Tengok

Hari ini pencacai Papa Homo buat sidang media pasal Papa Gomo....

Kononnya Papa Gomo pengundi hantu.....


Sekarang anda lihat dua keratan dari laman web SPR seperti diatas....


Keratan pertama menunjukkan individu berkenaan bernama WAN MUHD AZRI BIN WAN DERIS. Tarikh lahir 08 APRIL 1983.

Keratan kedua menunjukkan individu berkenaan bernama WAN MUHAMMAD AZRI BIN WAN DERIS. Tarikh lahir 21 Januari 1983.

Lain kali kalau nak buat kerja kena smart Rafizi....Jangan gelojoh nak jadi hero......

Papa Gomo pengundi hantu ke, Papa Gomo hantu ke , yang penting dia seorang yang hebat dan berjaya menggegar Anwar. Kalau dia tak hebat Anwar tak saman. 

Anwar patut malu sebab pergi saman hantu....

Rafizi tak payah nak bercakap pasal moral blogger pro Umno lah. Buat malu ja.....

Moral Anwar sebagai pemimpin PKR lagi teruk beb. Liwat sana, liwat sini, langgan pelacur

Sumber: RBF online

Ps: dalam dunia ni.. bukan je rupa ada seiras. Walau tak sama. Namapun boleh excident ler bro! Dari segi undang-undangpun tak ada menetapkan 1 nama 1 individu. Walau jarang berlaku tetapi tetap akan bertemu kes sama.

Nampaknya pakar strategi rafizi sekali lagi kecundang mewujudkan suasana menolak papagomo sebagai penipu!!!!!

petang ni ada pula yang komen kat wall untuk posting artikel kes papagomo dipukul. pakai nama NAN AS( sah nick nameler tu)  dia kata. " tulah s ua buat fitnah" pu3 tanya lagi. macam mana awak tau ini fitnah? dia tak mampu nak jawab. komennya beralih pula story pasal perempuan monglia. dia kata kalau kes anwar semua papagomo nak fitnah. kenapa cerita perempuan monglia dia tak cerita!" pu3 tanya balik. " awak tauker story perempuan monglia tu. kalu tau kenapa tak ceritakan saja?" sehingga kini tak ada dah jawapan dari si pengomen yang tak letak nama sebenar pada FB nya

#PRKakiPenipu

No comments:

Post a Comment