Followers

SUASANA HIMPUNAN JANJI 1 MALAYSIA : GAMBAR-GAMBAR SEPANJANG MAJLIS

agaknya cyber trooper pakatan ni sah buta minda. atau sememangnya tukang gambar mereka yang dihantar ke stadium bukit jalil malam itu gagal menangkap gambar kerana tak dibenarkan masuk. mereka hanya dapat membolos masuk setelah acara tamat. tu yang kata. dewan KOSONG. jom tengok gambar ini sebagai bukti. 




pu3 tak taulah kalau ini dikatakan kosong. tengok lagi gambar berikutnya ya. pu3 yang berada di dalam dewan tertutup tupun tak nampak mana dah lokasi pu3 dalam gambar ini.





cuba tunjukkan pada pu3. mana kawasan yang kosong dalam gambar ini. maaflah ya, pu3 ni tak pandai edit mengedit gambar tau. apa yang nampak tak reti menambah dan menindih manusia supaya nampak ramai kerana apa yang ada dalam gambar. inilah keadaannya semasa sepanjang pu3 berada di sana sebelum sehingga tamat majlis.






kepada minah dan mamat pakatan pembangkang yang bergiat aktif dalam blog mahupun twitter atau facebook . kalau nak keletong ni. buatlah yang betul-betul bahan korang gunakan nak spin. bahan yang terbukti SAHIH. jangan dok create bahan yang AUTA semata. kebenaran tak akan mampu disembunyikan tau!

belum puas tengok lagi? ok pu3 bagi tengok lagi




sumber gambar : Chiko banh FB

1 comment:

  1. Subhanallah................punya la ramai..GELOMBANG BIRU !

    ReplyDelete