BUDAK MAT SABU NAK GLAM


Lor?!!! Mat Sabu pun budak di tendang keluar atau lebih sedap sebut..'budak kandas belajar'?!!!!!

Kes pointer semester tak cukup untuk sambung ker? Atau masalah disiplin yang melampau?

Kalau sebab 2 kes yang pu3 andaikan ini puncanya dia kena KICK dr UiTM... pu3 tak terkejut dah. Ciri-ciri memang nampak sangat kebiasaan yang ditunjukkan sekarang. Salah satunya masalah daya ingatan yang sangat teruk sehingga tidak boleh membezakan kereta WAJA dengan PAJERO.  tak boleh membezakan komunis itu pejuang bangsa atau pengkhianat negara sehingga mengangkat mat indra sebagai wira.

Kali ni... khabar konon nak lagi lakukan Himpunan Bersih yang disertai mereka yang SEMAK otaknya pada 13hb jan 2013. Nak luahkan rasa apa tu mat Sabu. Hang dah KOTOR sangat ker sampai asyik nak BERSIH sahaja.

Sebenarnya... mat Sabu ni bukan nak sangat join... tapi memandangkan namanya kian merundum. Yelah... story hits tak keluar untuk namanya disebut... tu yang nak buka cerita supaya nama disebut semula

Kasihan sungguh PAS ni... serba serbi pemimpinnya tak cukup belajar. Tu punca ada saja kenyataan atau tindakan tak cukup kukuh. Termasuk nik aziz yang ntah apa-apa.. sekejap murtad. Sekejap kata kafir dan terkini pula kata UMNO mungkar. Tak menentu fatwa dilafazkannya.

Sesuailah kata GR. KENA KICK. Pu3 kata. Budak masalah macam ni memang tak boleh pakai. Yang pakai orang macam ni takat jauh rendah mentaliti dari Mat Sabu je

#1MalaysiaTolakFITNAH
#BNBah
#JanjiDitepati
#PASHANYAPARTIPOLITIK

Comments