LAHAD DATU: RAKAN KESELAMATAN TERKILAN PROPAGANDA PAKATAN MEMPOLITIKKAN PENGORBANAN RAKAN MEREKA


Apabila melihat kesedihan seorang Isteri dan dialog si anak yang belum tahu apa-apa. Mengalir air mata pu3. Walau tidak melaluinya, namun sebagai anak bekas anggota keselamatan, sedikit sebanyak pu3 sangat jelas perasaan itu.

Sebentar tadi pu3 menerima mesej dari rakan pu3. Juga anggota keselamatan meluahkan perasaan tergurisnya dengan tindakan pakatan pembohong yang memperlekehkam  perasaan dan pengorbanan rakan mereka serta keluarga pejuang gugur dengan politik kotor mereka.

Kata rakan pu3 "Beberapa laman web pembangkang seperti Keadilan Dialy, Revolusi Anak Muda Malaysia dll mendakwa insiden Lahad Datu adalah konspirasi UMNO untuk mengalihkan perhatian,  menakut-nakutkan rakyat , motif politik Umno~ BN dan lain-lain tuduhan. Bantulah kami... Bela nasib rakan-rakan seperjuangan yang terkorban mempertahankn kedaulatan negara. Jangan biarkan mereka menjadi mangsa permainan politik petualang negara."

Dasar pakatan pembangkang yang bukan saja SIAL malahan LAKNAT sangat. Mereka pentingkan diri sendiri!! Biar orang lain menderita asal mereka naik ke atas. Inikah bangsat yang nak diberi KUASA?????!!!!

KEPADA Arbaiyah. Dosa kamu kepada ahli UMNO. Dosa kamu pada keluarga mangsa. Fikir-fikirkan ya. Kata ilmu agama dah selangit. Takkan part mudah beginipun kamu failed? Guru google tak dapat ajar kot ilmu yang tepat. Tu yang meroyan melarat!!!!

Kepada keluarga mangsa dan pejuang yang terkorban. Tabahkan hati menerima ujian ini. Gugur mereka bukan sia-sia. Mereka gugur kerana berjuang mempertahankan keselamatan negara Malaysia.

JOM TOLAK PAKATAN PENIPU
INI KALILAH!!!! BN TATAP MANANG

Comments

Popular Posts