Followers

LAHAD DATU: ARBAIYAH TUNJUKKAN KEPALUYANNYA!!!!

kenyataan si GEDIK BODOH!

Apa punya sial perempuan gedik bernama Arbaiyah ni. Twitter bau longkangnya boleh nak kaitkan insiden berdarah Lahad Datu sebagai tindakan tidak berbaloi.

Pu3 nak tanya siapa keluarga mangsa yang berkata sedemikian? Atau Arabiayah perasan saja. Pemberontak dari Filipin Selatan menceroboh masuk ke Lahad Datu tiada kaitan dengan kerajaan BN /UMNO.

Kenapa nak mempolitikkan gugurnya seorang pejuang negara? Sebagai seorang perempuan, Arbaiyah sepatutnya peka dan sensertif dalam soal begini tak menjadikannya bahan dipolitikkan!

Gugurnya pejuang negara ini bukan kerana parti UMNO mahupun BN. Tetapi kerana berjuang untuk mempertahankan negara tercinta Malaysia!

Kalau sesaat tak MEROYAN agaknya perempuan ni mesti jadi MULAU. Tapi sebenarnya memang half of MULAU sudah dia ni. Tu yang buat status twitter seketika normal look. Tapi selalunya lebih kepada seorang MULAU. !!!!!

Patutlah hanya PAS sahaja dia layak duduk. Sangat sesuai dengan JIWA KACAUnya itu!

JOM TOLAK PAKATAN PEMBANGKANG
INI KALILAH!!!! BN TATAP MANANG!!!!

8 comments:

  1. Ini ustazah anak haram puki mak babi gampang celaka dajal

    ReplyDelete
  2. nyawa dh terkorban masih lagi penting diri mengaitkan dgn politik..memang tidak langsung berperikemanusiaan..sengaja meneguk diair yang keruh..dah buta bodoh g punya pompuan cibai xguna ne.. Al-fatihah bt yg terkorban,smoga ditabahkan hati keluarga mereka..dan doakan keselamatan buat para petugas keselamatan kita yang menentang pemberontak di negeri Sabah kita yg tercinta ne...Amin..):

    ReplyDelete
  3. Mmg btul kta dia.... Aku skong la... Klau rosnah rashid tu btul la.. X bleh pakai dh la hodoh... Bodoh plak tu!!

    ReplyDelete
  4. Ini ustazah anak haram puki mak babi gampang celaka dajal....


    dah buta bodoh g punya pompuan cibai xguna ne.. Al-fatihah bt yg terkorban,smoga ditabahkan hati keluarga mereka..dan doakan keselamatan buat para petugas keselamatan kita yang menentang pemberontak di negeri Sabah kita yg tercinta ne...Amin..):


    2 komen........ bahasa menunujukkan bangsa dan orang umno..

    ReplyDelete
  5. Kerajaan BN bayar gaji berepa ribu pada tuan puteri utk blogs ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awak dibayar berapa utk tinggalkan komen mcm ni?

      Delete
    2. mak aih, betullah kalau camtu... rupanya memang betul Pakatan Rakyat buat cybertrooper! wakakakak...

      btw, saya atas pagar, tak pihak mana2 tapi lately memang cenderung kat BN, bukan aper, takut kalau anwar jadi PM, kang tergadai negara! kitorang nak tinggal kat maner? penempatan haram Israel?

      Delete
  6. aduss lmbatnya nk approve aku punya koment...mcm najib blogs ni..

    ReplyDelete