Followers

BARU TAU DIA GILAKAH???

Dah lama LADY sedar dia ni orang Gila. Gila nak berkuasa. Gila nak berkedudukan. Gila tembirang. Gila nafsu.

Sebab dia memang orang gilalah dia SUKA sangat rusuhan jalan raya. Dah pilihanraya dia kecundang.

Kerana nak jadi orang no 1 Malaysia dia tak kisah negara binasa. Dah itu cita-cita utamanya. Kerana KECINTAAN KUASA itu dia sanggup lakukan APA SAJA

Pada pentaksub manusia ni. Siapalah anda di mata dia? Korban untuk meniti naik ke atas lah jawapannya!

1 comment:

  1. Salam Saudara Blogger yg hebat,

    Pohon link kan pautan ni untuk dikongsi dalam blog sahabat.

    http://mediagagak.blogspot.com/

    Terima Kasih

    ReplyDelete