KENAPA YURI MUNCUL? SIAPAKAH DIA?

Pu3 malas asyik kata saja timbulkan fitnah. Tapi pengakuan jejaka ini membuatkan pu3 nak tau sangat. Apa hubungan dia dengan Anwar. Takkan kemaruk sangat dia menjatuhkan maruahnya hanya bayaran setakat belanja sebulan dua, aib ditanggung seumur hidup untuk dirinya serta seluruh keluarga?
status Yuri @ yuli Arioanto (sumber: badutrakyat blog)

Sorilah, ini pertuduhan yg rakan fb (part pakatan) tuduh kat pu3 semasa pu3 postkan gambar jejaka sweet ni. Kata sengaja munculkan seorg yg dibayar untuk fitnah anwar. Tuduhan korang pu3 jawab di atas tadi. Agaknya koranglah jenis tak peduli maruah asal diberi RM.

komen balas jejaka arianto (sumber: badutrakyat blog)
Perhatikan gambar yg disertakan. Korang fikirlah sendiri.

Nak tau lebih lanjut, layari blog ini:
http://badutrakyat.blogspot.com/2012/01/anwar-ibrahim-akan-menjadi-perdana.html?m=1

Korang nak tahu siapa yuri @ yuli arianto? Pu3 pun nak tau sama.

Comments