BELUM BERTEMPUR DAH CABUT LARI

maafler yer.. penyokong anwar ni jambunya memang typical. nak serupa je wajah. Kenapa yer ?

Dengar cerita, hebat tul mahasewel ni berkempen. Sejak menjadi didikan king of drama, bukan main daring dia tunjuk lagak. Tengok dari gambar.. Fuh memang hebatlah.

Tetapi ........ tu setakat dalam kumpulan satu kepala dan sejambu macam dia jugalah. Tunjuk berani dalam kumpulan sama. So cakappun memang berapi-api. KIPAS jangan TAK KIPAS.

ini semanagat kononnya semasa 901 lepas. dikeliling penyokong Anwar memanglah beranni dik oi! (sumber: sahabat cyber)
Peristiwa hari ini dah menghempap kekecutan budak mahasewel ni. Demontrasi jalanan kat SOGO sudah sinonim tempat para hawa membeli belah part kecantikan dan hiasan. Dan juga kawasan hiburan karaoeke RedBox nya. Memang sesak selalupun. Tak kira musim apa. Risau gak kalau ada berlaku sesuatu melibatkan orang ramai.
Mahasewel sedang membuat kenyataan. nampak ramai, sebenarnya wartawan yang meramaikan (sumber: sahabat cyber)

Plan kedua. Nak serang PWTC kali kedua! Wahhhh! Tu mencabar namanya! Blash info! Para pahlawan pemuda dengan cepat menanti ketibaan kumpulan mahasewel seramai 30 orang sahaja. SEMANGAT!

Auwwww! Hujan pula! Mahasewel semua cabut bersembunyi di markas PAS di chow Kit. Tunggu hujan redah. Pemuda gagah berani sabar menanti. Belum tiba-tiba juga si anak kucing siam Anwar ni.

Boleh lak Mahasewel ni jadi skodeng kat aras 2 PWTC. Jalan belakang masukkk! Nak kira boleh serbu ker tk! Nampak je kelibat angkatan pemuda bersama keselamatan menanti... Mahasewel cabut lari kembali ke SOGO!
"mana mamat mahasewel tu? tak ada datangpun!" Pemuda menanti ni. Sorry bro Armand pu3 ambik gambar awak sent tu heheheheheheheehehehe... TAHNIAH> Cepat dan TANGKAS setelah terima info! PAHLAWAN UMNO!

Teori pu3:

Kenapa pilih SOGO untuk buat demo? Sebab SOGO sentiasa meriah dengan pengunjung. Saja nk ambil angle untuk dirakamkan. Nanti boleh disebarkan, MAhasewel dapat sambutan dan sokongan demontrasi membantah. 10k penyokongnya hadir!

Kenapa cabut lari sebelum berdepan hulubalang UMNO? Tak menjangka kehadiran mereka sudah dinanti. Kalau dulu masa cuti umum. Semua tak ada dalam bangunan kecuali pengawal keselamatan. Salah perkiraan tarikh.. Tak sangka kali ni ada pula paluan kompang menanti. Jumlah dahler kecil.m nak serang kubu UMNO. strategi tak cukup kira namanya! Hehehe tu yang patah balk ke SOGO.

"kalau kail panjang sejengkal. Jangan memancing di tengah lautan. Sarang tebuan jangan nak jolok dik oi, sengatnya membawa maut"! Hehehehehe.

Tahniah mahasewel dapat anugerah pula MAHASEWEL KECUT petang ini.

Sekian, habis cerita demo mahasewel tergendala. Misi gagal.

Comments