DAP SESUAI UNTUK MELAYU KHIANAT BANGSA DAN AGAMA ISLAM!

Nak pujuk mereka yang direkrutkan menyertai DAP? Melayu beragama Islam? Lantak pi ler! pu3 tak reti nak pujuk. Depa bukan budak kecil yang tak pandai menilai. Dah macam2 makluman, isu dan berita penghinaan DAP ke atas orang Melayu dan agama Islam. Tapi depa nk pi juga!

Pu3 nak kata, depa bukan sahaja pengkhianat bangsa, malahan tak layak digelar berbangsa melayu. Jenis-jenis depa ni satu darah ngan Anwar bin ibrahim yang sanggup mencium kaki israel, konon mempertahankan keselamatan israel dalam wall street journal. Eh? Bila masa israel ni lemah bebenor hingga perlu jaminan perlindungan Anwar bin ibrahim ni? Gagah sungguh senjata anwar ni yer, pakat nak umum. Dah 100% yakin malaysia belong to him kot! Alahai ni dah ada komisyen kot dengan israel. Kongsi negara Malaysia. Dah Palastine payah nak ditawan, Malaysia pula jadi sasaran.

Berbalik pada citer Melayu masuk DAP ni.. Oppsss bukan melayu tapi mantan Melayu celup. Depa ni otak atas kaki, akal bawah kaki, mulut je atas kepala. Berapa shared kerusi depa dah dijanjikan masuk DAP. Dah kelabu mata dan kabur-kabur dengan konsep kesamarataan. Rata yang macam mana tu? Bodoh sangat atau terlalu cerdiklah mereka. Tapi yang jelas, mereka tak secerdik DAP yang bukan lagi ular tedung. Tapi ular sawa yg ready telan korang sampai lumat. Menjawablah korang semasa di akhirat dengan pengkhianatan


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments