ANWAR BUKAN PEMIMPIN TETAPI PENGHIBUR

Anwar tidak membuat penafian dianggap tontonan menghiburkan. Seronok untuk ditonton melalui rakaman video. usia pula dipermuda kan unutk menyeimbangi dengan siapa interaksi melalui twitter dibuat. Tak percaya? Tenung betul-betul gambar yang pu3 sertakan. Tiada editing, sepatahpun tidak diubah.

Patutlah anwar mengasah sepenuh tenaganya memperbaiki bakat bercelotehnya di khalayak ramai. Bukan kerana nak menjadi pemimpin no 1 negara tetapi nak jadi penghibur terunggul. Cuma politik dijadikan titian untuk dirinya mengapai cita-cita tersebut.

Patutlah, Anwar tidak malu langsung rakaman video lucahnya bersama china doll ditonton oleh khalayak ramai walau tidak memperolehi sebarang royalti. Kerana cita-citanya menjadi pelakon tersohor.

Patutlah Anwar. Menyimpan duit sekoyan( orang tua-tua dulu kata duit terlalu banyak) sebab nak membuka empayar pemfileman menyaingi hollywood n bollywood. Tu yang suka bebenor melawat USA dan India tu.

Don't worry Anwar. Pembantu pelakon dah ramai. Pelakonpun dah ramai dalam kumpulan. Semoga cita-cita menjadi penghibur tersohor seantera dunia tercapai. Malaysia tak memerlukan seorang penghibur badut jadi pemimpin.

Comments

  1. Anwar hanya layak dipangh petir!

    ReplyDelete
  2. Hehehehehe petirpun takut lakonan dia ni. Power habis

    ReplyDelete
  3. Mana gmbr yg dimaksudkan?

    ReplyDelete
  4. Napa blog puteri ni sunyi je..hahaha..tak menarik la blog korang ni

    ReplyDelete
  5. grafik kat header tu pun "blur"..kalau buat kerja setakat melepas batuk ditangga, baik takyah buat la blog ni...

    ReplyDelete
  6. Tenung n baca dlm gambr disertakan.

    ReplyDelete
  7. tak nmpak relevennya :)

    ReplyDelete
  8. Saudar sekecut anwar ibrahim. Terserah pd admin nk melakukan grafik mengikut citarasanya. Bukan grafik diperlukan tetapi tulisan . Oh ya wahai manusia kecut tak berani letak nama, elokler blog ni tak meriah. Sbb blog ni bukan blog hiburan. Terima kasih bertandang ke blog ini.

    ReplyDelete
  9. Tulisan tak bagus mana pun..napa tak ble nak komen artikel lain? Nak sebarkan maklumat, blog kena menarik. Patutlah dah ramai ahli puteri umno keluar, mmg org2 umno ni tak ble nak tegur pun..bodoh sombong. publish la komen sya ni kalau awak "berani".

    ReplyDelete
  10. Tak relevan sbb awk tak menyukainya kan. N saudara kecut sebiji anwar. Saya cukup berani setakat komen awak mcm ni... Nampk sgt awak juga penghibur dalam blog ni heheheheh

    ReplyDelete
  11. http://apakata.blogspot.com/2012/03/tak-payah-takat-menghina-utusan-kalau.html?m=1 - korang kata DSAI tak akan berani nak saman. Bila org dah saman, korang spin ke lain plak ye :)
    p/s : komen sya tak letak nama bkn sebab sya kecut ke apa ke, cuma malas nak sign in lg..tapi yg awak tu napa tak letak gambar awak dan nama awak? Ni setakat nak letak nama cyber pu3..sapa pn ble la..
    bodoh sombong

    ReplyDelete
  12. Takat saman utusan n nalla je, buat apa? Sebb dia dicabar oleh nalla. Kalau dia benar. Pesankan kat anwar, saman sekali karpal singh, datuk eskay. Oh ya.. Rasanya awak mengkritik diri awak sendiri. Kecut tk berani bubuh nama. Ini blog puteri so suka hati saya nk guna nama atas nama pu3. Hehehehe lain kali, meludah tu jgn dongak ke langit, kan kena batang hidung sendiri.

    ReplyDelete
  13. Tulisan sya, suka sya la nak letak nama sya ke tak. Kesian la org2 puteri umno yg bodoh sombong ni..tak nmpk ke isunya? awak sendiri yg tulis mcm kat bwh ni...
    Sunday, March 25, 2012
    TAK PAYAH TAKAT MENGHINA UTUSAN. KALAU bERANI SAMAN JE

    Pu3 memang melihat kepimpinan PKR ni klon habis non-quality pada diri Anwar Ibrahim. Genetik merapu, melalut dan biadap semua depa copy habis. Tapi takat nak merapu, tak buatpun... Sama macam anwar jugalah, kecut banyak dari beraninya. Lagak je banyak sangat.

    Rakan Fb pu3 hari ini berborak tentang kebiadapan N surendran. Jom baca:

    Naib Presiden PKR N Surendran ini memang 'KURANG AJAR' dan 'BERKAGAK TAHU' ilmu kewartawanan apabila menuduh Utusan Malaysia mengamalkan 'kewartawanan yang menjijikkan'. Kewartawanan menjijikkan bukan tuduhan tetapi suatu kenyataan yang keluar dari mulut pemimpin tinggi PKR ini sangat MENGHINA dan MENJIJIKKAN (pinjam kata-kata Surendran. Apapun, Surendran dan Anwar Ibrahim jangan nak pusing, atau 'belit'! Yang penting jawab tuduhan senator Datuk S Nallakaruppan itu.

    Walau 'belit' sepanjang atau sebesar mana pun, yang penting rakyat Malaysia nak tahu benarkah tuduhan terhadap Anwar oleh bekas rakan Anwar selma 30 tahun itu. Cara Surendran, pengamal undang-undang bercakap menggambarkan beliau seorang yang cetek mengenai kewartawanan. OK...LAH ANWAR mulakan lah tindakan undang-undang, Nallakaruppan sudah tidak sabar untuk ianya menceritakan segala-galanya di mahkamah. Klik disini berita penuh http://www.anwaraidc.com/?p=22842

    Pssstt..saya berani kata Anwar takda butir..!! kalau tidak jadi saman Nallakaruppan..- mohd nor FB

    P/s: masih menanti saman dikotakan. Setakat ini, xder saman diumumkanpun oleh anwar ke atas bekas sahabatnya. Tak berani punya. Mcm pu3 kata td. Kecut banyaaaakkkkk
    cyber pu3 di 12:31:00 PM

    ReplyDelete
  14. Takde relevennya dgn nk saman karpal ke, eskay ke..apa la org2 puteri umno ni...aduiii yg tu pn x fhm ke? kesian awak ye..patut la blog pun....hmmmmmm
    Tak yah la nak sebok2 pasal politik ni kalau tak fhm lagi..baik g carik laki hahaha

    ReplyDelete
  15. cik/puan/encik Anonymous... sy quote salah satu komen dalam artikel di http://www.anwaraidc.com. ini jawapan yg terbaik..

    ***
    Hanya timbang main2 saja… bukan saman betul2. Anwar bangsat tak akan berani saman. Tujuan dia buat statement tu utk mencalitkan dan membabitkan nama najib dan BN dalam kenyataan awal tu. Dan hanya kenyataan awal tu yg akan diedarkan ke seluruh dunia kononnya “tengok kami dah saman utusan dan Nalla”.
    ..
    Jika ditanya bila dato nak saman betul2:
    Anwar: Saya dah rujukkk Ulamak Yusuf Qardawi dan akan memikirkan tarikhnya nanti
    ..
    Boleh tak datuk berikan tarikh tepat2?
    Anwar: Peguam saya dah dapat bukti2 kukuh Najib terlibat, kami akan saman pada bila2 masa…
    ..
    Hey Anwar bangsat, boleh tak datok bagitau betul2 bila tarikh nak saman?
    Anwar Bangsat: Kami dah ada kesemua bukti2 kukuh dan menunggu masa shj. We got the numbers…
    ..
    ..
    bangsat anwar ibrahim lidah bercabang akan putar belit macam tu lah selama-lamanya…
    ..
    Bangsat Anwar Ibrahim TAK AKAN SAMAN! Dia hanya pandai BERSANDIWARA!

    ReplyDelete
  16. Heheheh..
    terima kasih kerana menegur, sy akan terus berusaha meningkatkan lagi mutu penulisan sy, dan sy akan mengindahkan lagi rekaan blog sy ni... Terima kasih atas teguran ikhlas anda itu..

    ReplyDelete
  17. Kalau setakat nak tulis anwar bangsat kat sini baik tak yah..hang p tulis kat dia direct. apa rah...mmg org2 umno ni jenis syok sendiri hahahaa. tak reti nak belajaq dari kesilapan lalu...

    ReplyDelete
  18. Oklah en.Anonymous, saya salah, saya mintak maaf atas kesilapan sy sekiranya ada... saya akan belaja membetulkan keadaan...

    utk pengetahuan en.Anonymous, saya bukan ahli mana2 parti...

    ReplyDelete
  19. Biasa la tu..bila dah kantoi..org akan ckp..SAYA BKN AHLI MANA2 PARTI PUN..hahaha gasak korang la

    ReplyDelete
  20. kantoi ape ye? umur sy baru 16. parti mane sy bleh join en Anonymous ? setahu sy umur 18 tahun baru bleh join political party... knape en Anonymous mcm kasar sgt bahasenye ye?

    ReplyDelete

Post a Comment