Followers

AL KISAH ANWAR DIREJECT DI SABAH


Apa dah jadi.. 🎶🎵apa dah jadi.🎶🎵🎼 Bakal PM PKR dah layu hati..🎶🎵🎵apa dah jadi..🎶🎶🎵 apa dah jadi..🎵🎵🎶🎶 ucapan sekejap banyak cabut lari... 🎵🎵🎶🎶apa dah jadi....🎵🎵🎶🎶...

orang kampung beramai-ramai tinggalkan khemah 
Nasib malang si Anwar selepas ditendang keluar ketika nak masuk Jepun terus melekat pada dirinya. Apa taknya.. sambutan hambar ditunjukkan oleh rakyat di lokasi yang menjadi sasarannya. Konon datang nak menyambut Maulidur Rasul.. kononnlah.. tetapi tu semua gimik je.. siapa tidak kenal KING OF DRAMA yang banyak skrip!

LADY dapat makluman.. dalam 2 perjumpaan di lokasi dipilih.. disasarkan kehadiran mencecah ribuan.. malangnya dikira manusia yang hadir dalam anggaran 200 orang sahaja. Agaknya selebih jumlah berkenaan adalah Iblis.. syaitan.. hantu dan makhluk halus yang hanya Anwar sahaja boleh lihat. Dah dia sebahagian dari mereka. Sentiasa mengHALALkan PEMBOHONGAN!


PKR Sabah semakin kuat dan mantap?????.. alahai... bangas sudahlah Gay.🎭🎭. kalau mantap.. tak adalah sampai wakil rakyat PKR keluar menjadi wakil rakyat bebas yang menyokong BN. Tak adalah ko terpaksa meletak si Lajim "katak si lompat katak" menjadi ketua pembangkang Sabah.

Yang paluinya si anwar. Dalam ceramahnya.. boleh pula cerita kalimah Allah yang hangat di selangor yang SAH nya bukan Isu di sabah.  Tidak pula diterangkan pergaduhan si Azmin dan Khalid gagap yang tidak dapat di'tapuk-tapuk' lagi sehingga 2 orang menjadi 'kambing hitam'... lagi pelik.. sehingga kini.. tidak sepatahpun dia menjelaskan cerita HOT LAGI SISZLING ZSSSSssssss..... kecuaiannya tak membuat permohonan VISA masuk Jepun kerana SYOK SENDIRInya menganggap dirinya adalah rakyat Malaysia yang biasa .. walhal BEKAS BANDUAN! Nampak betul tiada persiapan dia ni!

LADY dapat bayangkan betapa KECEWAnya si anwar tatkala baru memanaskan kata.. orang yang hadir secara beransur-ansur mengorak langkah tinggalkan majlis. Yang setia hanya kerusi depan.. rombongan yang mengiringinya sahaja!!

Apa kelas bakal PM PKR hanya mampu berceramah 20 minit di Kota Belud.. hilang mood mendengar orang ucapan macam audio rakaman yang disiarkan berulang-ulang. 'Sengal' didengar!! Mau mengajar orang sabah cara mentadbir negeri walhal keluarga sendiri tidak dapat diurus! Negeri ditadbir PKR haru biru bergaduh sesama sendiri !


kononnya penganjur memilih rumah si Yapim Gimpoton di Kota Belud dikatakan mau kaunter isu 2 ADUN PKR tinggalkan PKR.. kononnyalah.. tapi strategi tak mennjadi.. almaklumlah sudah Si Lajim yang mengatur urus.. jangan haraplah.. memang tidak menjadi punya.!!!

Apa dah jadi.. 🎼🎵🎵🎶🎶🎶apa dah jadi.. 🎼🎶🎶🎵🎵Anwar terkedu kempen tak menjadi.🎼🎶🎶🎵🎵🎶 Apa dah jadi.. 🎼🎶🎶🎵🎵🎶apa dah jadi .. 🎼🎶🎶🎵🎵🎶lakonan hambar tak laris lagi.. apa dah jadi....🎼🎶🎶🎵🎵

Ps: sah kena sumpah si Lajim lepas ni kerana gagal memenuhi misi Anwar merawat imej tercalar dek kecuaian diri. Rancang nak cover cerita dikick dari Jepun.. rupanya tidak.. kata nak menjawab isu semasa.. tetapi isu tarak.. dia dah jadi isu kena reject orang kampung!!!!! Hampir dah GAME OVER

No comments:

Post a Comment