APA DAH JADI? MAT SABU RELA MAKAN BABI BERSAMA LIM GUAN ENG???????

::Pewaris Anak Bangsa::

Masyallah! terkejut pu3 membaca !!! Biar betullll??!!!!! takkan dah haram sangat sehingga benda yang harampun boleh dihalalkan?

Seorang ahli PAS memberitahu ada mengikuti Mat Sabu untuk menghadhiri satu Majlis Makan Malam yang dihadiri oleh Lim Guan Eng dan ahli-ahli DAP.

Mat Sabu diminta berucap. Dalam ucapannya, Mat Sabu berkata kepada ahli-ahli DAP, "Saya lebih rela makan babi bersama Lim Guang Eng dari makan ayam dengan Najib.

"Kami akan hidup mati bersama DAP hingga kita ambilalih Putrajaya."

Ahli-ahli PAS yang duduk dalam dua meja yang memakan makanan lain dari hadhirin lain itu boleh berteriak takbir! Allahu Akbar!

Cina-cina DAP yang hadhir hanya bertepuk melihat kebodohan Melayu Islam yang dah dianjingkan menjadi bintang peliharan DAP.

Mana tak binatang peliharan? PAS tidak akan bertambah kuasa atau kerusi tapi hanya bantu pecahkan undi Melayu untuk jadikan DAP bertambah kuasa. PAS juga sanggup dikudakan jentera parti untuk PKR yang mana parti mereka dah lumpuh.

Di Pulau Pinang, DAP akan ambil kerusi kepunyaan PAS dan PKR untuk monopoli kuasa di Pulau Pinang.

sumber: Nurul Nizam FB

ps: o
iiiii mat sabu dan ps yang bersekutu dengannya. benda yang ah haram digabung dengan halal. tak ada istilah perseimbangan dalam hukum. ia tetap menjadi Haram. 

Comments

Popular Posts