PANAS!! FITNAH PM DISERANG STROK DIBAYAR!!!!

Pertubuhan Jaringan Melayu Malaysia (JMM) hari ini membuat laporan kepada Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM), mendakwa penulis blog Sarawak Report telah dibayar untuk menulis artikel kononnya Datuk Seri Najib Tun Razak mengalami strok ringan pada 5 Januari lepas.

Presiden JMM Azwanddin Hamzah berkata pertubuhan itu mempunyai beberapa bukti pemberian rasuah dalam kes itu dan mahukan SPRM menyiasat.

"Blog ini kami percaya telah dibayar oleh beberapa kalangan individu yang mempunyai kepentingan politik, yang berniat jahat untuk membuat fitnah terhadap perdana menteri dengan cuba merosakkan nama beliau, dan mencetuskan satu gerakan menghancurkan ekonomi negara," katanya kepada pemberita sebelum membuat laporan di ibu pejabat SPRM, di sini.

"Kemungkinan besar mereka dari kalangan pemimpin politik. Biar SPRM buat siasatan dulu. Tetapi bukti yang ada sangat kukuh," katanya.
Semalam perdana menteri menafikan dakwaan beberapa blog sejak minggu lalu kononnya beliau diserang strok ringan dan meminta rakyat tidak terpengaruh dengan khabar angin.

Sumber: generasi pejuang bangsa blog

Pu3 lebih dulu tengok YAB PM memberi ucapan dalam himpunan penjawat di JPM sebelum membaca artikel mengatakan PM diserang strok! Lawak sungguh. Kalau kena strock kenapa boleg pula kelihatan segar bugar dan mampu memberi ucapan begitu bersahaja dan bersemangat.

Tahniahlah blogger upahan tersebut. Buat FITNAH pada saat yang tak sesuai. Saat PM sememangnya berada di khalayak. Kalau dia kat luar negaraker... tengah cutiker. Tak dapat dikesan 48 jam oleh media bolehler pakai cara awak.

Tulah gelojoh sangat nampak bayaran RINGGIT MALAYSIA sehingga nafsu menguasai kepandaian! Padan muka!!!! Kan dah kena!!!!

#1MalaysiaTolakFITNAH
#BNBah
#JanjiDitepati
#PASHANYAPARTIPOLITIK
#PRKakiPenipu

Comments

  1. Semua strategy puak2 laknat. Kita terus dokan pemimpin kita, kawan2 kita dan diri kita sendiri semoga di kurniakan kesihatan yg amat amat baik daripada Allah yg maha esa.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts