PM? DAH UMUM JADI PM BEFORE PRU? Hehehehehe....


ini real twitter tau xder edit2 ambik
Semangat penuh keyakinan. Always lari keluar negara untuk promotion diri. Kot dah isytihar diri sebagai PM kat luar negara agaknya dia. Nampak sangat kemaruknya dia ni
Sebelum 9hb jan lepaspun dia dah confident giler akan dipenjara dan akan jadi PM selepas keluar penjara. Janganlah nak kata pu3 buat fitnah. Korang mesti asyik deny wlu bos korang dah canang masa roadtour seluruh negara . Kot korang anak-anak ikan pakatan dah buta mata, pekak. Tak dijadikan bisu je sebab tu mulut serupa radio rosak tak reti diam , bunyi bising tak ada mesej baik. NOISE melulu!

Siapa? Yeker tk perasan sape yang dah kemaruk jadi PM ni? @ buat2 tak tahu? Tengoklah pict di atas. Pu3 malas nak banyak kata. Tapi gambar di atas dah memberi jawapan maksud pu3 heheheheheheheheh.. Tak percaya, search je kt twitter dia ni!

Comments

  1. Aduhh, susah la kalau jenis x paham bahasa ni.
    Alright, here is the question : Did DSAI claim himself as a PM in the status? Or the status has been reply by someone else that claim DSAI as a PM?

    ReplyDelete

Post a Comment