MEDIA FITNAH DIA SOKONG ISRAEL? KALAU BERANI, BUAT PC NAFIKAN! ADA BERANI?

Dia tak akan berani punya buat kenyataan tak menyokong ISRAEL (sumber: twitter)
Takat balas kat twitter je, nampak sangat attitude KECUT king of drama ni. Kalau media UMNO fitnah dia sokong israel, kenapa tak saman sekali wall street jounal n mana2 media yang sebarkan berita panas tu? Sampai sekrang dok bersembunyi belakang je. Bunyi kat twitter. Almaklumlah. Kalau buat PC, semua wartawan datang termasuk link dari luar negara. Penafian je sah semua bantuan akan ditarik balik. Semakin terkuburlah impian dia nak jadi PM

Sengaja pu3 tak keluarkan cerita ni sebelum ni. Tapi memandang setelah membaca twitter dia kemaruk nak diangkat jadi PM, pu3 post pict di atas , hello kalau berani, buatlah penafian benar-benar. Jangan setakat jawab, media UMNO buayt fitnah sahaja

Pu3 cabar Anwar bin Ibrahim, buat PC penafian tak menyokong Israel! Ada berani?

Comments