PENJENAYAH LARIPUN BUDAK PAKATAN NAK BELA? APA KELAS AKAL ANAK IKAN nI?!

kenyataan bangang seorang peguam ANAK IKAN PR (sumber: blog Armand)

Apalah citer mentaliti budak Pakatan ni. Penjenayah yang dikehendaki Negaranyapun depa main serbu je nak bela. Dah tu siap nak babitkan isu hak asasilah, menyalahgunaan kuasalah, menentang perintah mahkamah tinggilah. Memang sangat licik tul akal jenayah depa ni.

baca kenyataan mereka ini (sumber blog armand pju)
"Malaysia tidak akan membenarkan penjenayah yang dikehendaki di negaranya sendiri menjadikan negara ini sebagai destinasi untuk bersembunyi.." Jelas ulasan DS Hishamuddin berkenaan penahanan mohammad Najeeb a. Kashgari 23, kolumnis akbar Arab saudi yang dihantar pulang ke negara asalnya atas dakwaan menggunakan twitter untuk menghina Nabi Muhammad saw- mediaUMNO.

Kalau peguam PKR non-muslim tu, pu3 taklah kisah sangat. Depa memang tak faham kedudukan MULIA junjungan nabi Muhammad saw. Ni yang Islam pun bangang apa sal pula? Itulah namanya dasar mentaliti anak-anak ikan yang kemaruk nak menempatkan nama mereka supaya dipandang atasan Pakatan.

Nak kata bodoh sangat dah status sah pendidikan dan pengikhtirafan akademik sebagai pengamal perundangan. Tapi akal tu tak terletak pada kedudukan taraf dengan status mereka. Pu3 sangat simpati dengan kekurangan akal mereka ni. KASIHAN.

Wahai anak-anak ikan, nak jadi hero ni, sedar-sedarlah diri. Siapa yang nak dibela, siapa yang nak dilindungi. Penjenayah yang dikehendakipun korang nak pertahankan. Korang ingat Malaysia ni negara pusat pengumpulan jenayahker. Pu3 fahamlah korang ni berkiblatkan Israel, so penghinaan atas junjungan Rasulullah saw itu tk menjadi hal untuk korang.

Tapi kami yang sangat cintakan negara, agama dan bangsa ni, tak akan biarkan hasrat korang tercapai!

Comments