MAKWE SI MAHASEWEL TU CARI PENGAMPUNAN!!!


Betullah tu.. kenapa nak dapatkan pengampunan dosa mesti kena jumpa nik aziz ya? Pelik sungguh. Mana yang Islam mana  bukan Islam. Dah melalut banya.. sah mengadap nik aziz. Kenapa ta tak percaya kewujudan Allah untuk mengampunkan dosa yang dilakukan? (Untuk yang beragama Islam ya)
Baca dulu di sini....

La!!! Makwe Si Mahasewel ni ada buat dosa ke? Apa yang dia buat sebelum ni boleh dianggap sebagai satu dosa besar gamaknya dikalangan Pakatan Pembangkang.

Bukan ke sebelum ni Si Bawani tu kata dia tak de buat apa - apa. Dia kata dia hanya meluahkan pandangan peribadi dia je. Jadi, buat apa dia cari Si Nik Aziz ni?

Kalau dia tak buat salah, menda kejadah pulak dia pergi mengadap Si Nik Aziz tu? Biasanya, orang yang buat salah je pergi mengadap Si Nik Aziz ni untuk cari pengampunan.

Tapi, heran jugak ek. Kenapa semua orang yang ada buat salah perlu jumpa Si Nik Aziz ni? Dia boleh buat semua kesalahan tu hilang ke?

Lebih kurang macam buat 'Confession' la pulak ye tak. Dah tiru budaya agama lain dah ni. Ke sekarang ni PAS pun dah mengasimilasikan Kristianisasi?

Menjadi kebiasaan buat penganut agama Kristian ni berjumpa dengan paderi untuk buat 'Pengakuan'. Adakah itu jugak yang diaplikasikan oleh Si Nik Aziz ni?

Hah! Macam mana? Ada sesiapa yang boleh jelaskan perkara ni tak? Kalau boleh, tolong la cerita sikit. Apa ke halnya Si Bawani ni jumpa dengan Nik Aziz tu? 

Dah tak de orang lain ke dia nak mengadu? Kenapa Si Bawani tu tak pegi jumpa dengan Si Ketua Penipu tu? Dia tak percaya ke dengan Si Ketua Penipu tu? Ke dia takut? 

Nampak sangat la Si Ketua Penipu tu memang tak boleh pakai ye tak. Apa - apa pun, orang pegi jumpa Si Nik Aziz tu jugak. Yang Si Ketua Penipu tu, kalau pergi jumpa, dapat penyakit je la!!! Pun ada hati nak jadi Perdana Menteri konon. Ciet!!! Pigidah!!!

Jangan heran beb kalau Keling Sosialis Bawani tu pergi mengadap Pok Nik untuk mohon restu.. Kan Pok Nik tu dah jadi macam tukang penghapus dosa dalam Pakatan...

Kalau korang ingat lagi.., dulu Elizabeth Wong pun mengadap Pok Nik lepas kantoi berzina dan bergambar telanjang..

Teoh Ni Ching pun menyembah Pok Nik lepas kena maki bagi tazkirah dalam Masjid..

So sekarang ni giliran Bawani lah pulak.. Confirm lepas ni cai-cai Pas jadikan anak keling tu sebagai ikon hak bersuara dorang..

Hebat betul Pok Nik kan dalam menyucikan dosa puak-puak kafir tu.. Tapi setakat hebat jadi kaldai tunggangan je lahh...

Pok Nik tak tahu yang kafir sedang gunakan dia untuk meraih keuntungan politik dorang.. Kesiannnn Pok Nik.., dah tua-tua pun kena tipuu... Huhuhu...

Sumber: media permatang pauh blog

Andai pu3 ada dosa sekalipun. Pue tak sekali kali akan jadikan manusia sebagai perantaraan pu3 dengan Allah bagi dapatkan keampunan. Nak bertaubat? Bukankah dalam Islam itu sudah ada diberi garis panduan bagaimana untuk kita bertaubat. Taubat nasuha antara taubat terbaik bagi memulakan kehidupan tanpa melakuan semula dosa sebelumnya.

Kenaoa nak bertemu nik aziz? Kenapa nak taksub pada seorang hamba Allah yang ada kalanya sangat menyakinkan nampak alimnya . Jaga pertuturannya namun ada masanya berpusing 360 darjah sikapnya. Boleh dikategorikan sebagai unstabil person. Orang sebegini tak boleh pakai untuk dirujuk.

Pssssssttty apa citer nik aziz selepas karpal singh PERINTAJ tukar keputusan majlis Syura tu. Nik azi nak buat U Turn lagiker?

#1MalaysiaTolakFITNAH
#BNBah
#JanjiDitepati
#PASHANYAPARTIPOLITIK
#PRKakiPenipu

Comments

Popular Posts