NASARUDDIN TOLAK ANWAR DENGAN BERANINYA!

PEWARIS ANAK BANGSA\
Syukurlah , keberanian Nasarudin Mat Isa bertindak dengan beraninya menentang Anwar Ibrahim ! Kegiatannya menyokong LGBT seharusnya ditolak sama sekali untuk menaikkan dirinya menjadi Perdana menteri malahan melucutkan kelayakkannya sebagai Ahli Parlimen Permatang Pauh. 

baca di sini : 
KUALA LUMPUR: Demi masa depan dan akidah generasi muda, isu lesbian, gay, biseksual dan transgender (LGBT) tidak boleh dipolitikkan, sebaliknya semua pihak perlu berganding bahu untuk menanganinya, kata Pengerusi Pusat Kajian Fiqh Kontemporari Nasharudin Mat Isa.
"Ini bukan sesuatu yang boleh dipolitikkan kerana ia melangkaui politik dan kita jangan hanya kejar pembangunan sehingga kita terikut dengan budaya negatif Barat," kata Nasharudin, yang juga bekas Timbalan Presiden PAS, kepada pemberita selepas membentangkan kertas kerja pada "Wacana Kemungkaran LGBT: LGBT Mengundang Bala Allah SWT" di sini Ahad.
Beliau berkata golongan itu bagaikan satu wabak yang akan menjadi kanser dan menjadi satu penyakit parah di dalam masyarakat dengan ancaman dahsyat yang membawa kesan negatif serta boleh merosakkan fabrik sosial.
Katanya semua pihak perlu berganding bahu memastikan generasi muda bebas daripada gejala LGBT kerana mereka merupakan bakal pemimpin serta pewaris untuk mengemudi negara ini dengan akhlak yang baik serta terpuji.
Nasharudin berkata wacana seumpama itu merupakan satu gerakan bagi menyedarkan rakyat serta memastikan mereka tidak terjebak serta menyokong golongan ini.
Ahli Jawatankuasa Biro Undang-undang Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan Mahamad Naser Disa turut berkongsi pendapat sama dengan Nasharudin agar isu LGBT, yang jelas melanggar prinsip asas agama, tidak dipolitikkan kerana ia boleh menyekat usaha untuk membela agama Islam.
"Islam adalah agama rasmi negara, saya tidak kisah sebarang kecenderungan politik, jika ada parti yang menyokong Alhamdulillah tetapi saya tidak mengaitkan diri saya dengan politik," katanya.
Mahamad Naser turut menyelar pihak yang cuba mempertahankan golongan LGBT serta memberi sokongan kepada golongan itu memperjuangkan hak bagi mendapatkan tuntutan yang mereka inginkan.
Ia seolah-olah mempopularkan golongan ini bila ada pihak yang mempertahankan mereka sedangkan golongan ini ternyata sekali pelaku orientasi seks yang dilarang di dalam undang-undang dan mencabar ketentuan Tuhan, katanya.
PAS yang tidur dibuai syaitan  (gambar selingan sahaja tetapi ia sebenarnya)
Wacana sehari ini dihadiri kira-kira 100 peserta daripada segenap lapisan masyarakat anjuran Pertubuhan Muafakat Sejahtera Masyarakat Malaysia bertujuan menyedarkan peserta tentang perlunya menolak golongan ini yang bagaikan virus berbahaya di dalam masyarakat.
 Ambiga yang menyokong LGBT, dan sesiapa sahaja yang menyokong serta mengamalkannya, tak layak ditempatkan kedudukan sebagai kepimpinan. Mengikhtiraf mereka samalah seperti mengagungkan sek songsang. Kasihan sungguh pu3 dengan PAS Sabah yang sanggup memberi laluan Ambiga dalam kempen BERSIH 3.0 dan BANGKIT 2.0. Nak kata budak Sabah. Sabah Sab. Nak kata penyokong Pejuangn Islam. Minaci seorang yang yang sahnya antara dalang peguam membela mereka murtad serta aktiviti songsangpun korang layan. Astagfirullah. Sah perjuangan sesat akidah sungguh kamurang ini.!

Comments

Popular Posts