AMBOI AMBOI AMBOI


Inilah contoh idola anak muda dan anak dara menyokong DAP? Bukan fitnah tau...kenyataan.  sampai si emak minta jangan ganggu privasi si anak?????. oppsss.. pencerobohan privasi anak!!!!!  Wow tu boleh digunakan sebagai PERAKUAN dah tu.. bukan gambar diedit .. ianya gambar sebenar!!!! Soalan LADY

1. air yang ditunggang dyana sofya tu air apa?
2. Zairil buat tu buat apa?
3. Dah nikah ker?
4. Dah dapat restu emakker?
5. Inikah contoh jadi idaman anak melayu kenapa sokong DAP?
6. Inikah kehidupan dambaan dan menghormati Islam sangat dalam DAP?

Sila jawab ya. 

kalau dari pandangan LADY ni... ni bukan just BEST FRIEND dah... bukan lagi TEMAN TAPI MESRA dah. Jangan nak kata ada orang sebiji rupa dengan ikon belia DAP ni. Kalau ada sila bawa dia tampil ke khalayak ramai. 

Kes dah berpeluk-peluk... buat CPR walau dalam BAR sekalipun.. ia bukan lokasi PRIVASI emak Dyana oiiii... banyak mata masih boleh memandang... kemera smartphone banyak dipegang makcik oi... laju je nak snap berribu kali gelagat. Seklik je dah boleh upload kat media!



Ini bukan cerita politik kotor.. dan bukan serangan politik kotor. Tapi akhlak dan etika gadis melayu beragama Islam buat benda di khalayak ramai ni dah menarik perhatian. LADY tengok dah macam Movie Hollywood, pegang gelas berisi 'SIRAP LIMAU' cara tonggang gelas.. dah boleh tunjuk 'BAYANGAN' dh... datang si Zairil dengan jarak INTIM dah boleh bagi JAWAPAN dah. Cara gelak ketawa dah boleh NYATALAH... ish ish sh... Dyana Sofya ni IKON artis kah atau politik???  Masa kempen sopan ala-ala gadis melayu terakhir.. luar kempen... jadi pelakon SEKSI GIRLS!!!

si zairil agaknya suka sangatlah, apapun kalau the end hubungan TEMAN TAPI MESRA ini tanpa apa-apa muktamad cerita,si zairil lah yang bertuah kan. dia apa kisah, dah soal syariah Islampun dia tak tunjuk sokong. antara kepimpinan DAP yang beragama Islam menentang Hudud. siap menyatakan alasan beralasan ... soalan LADY.. WHY? kenapa takut sangat dengan cerita HUDUD ini? ada alasan yang lebih logik tak? atau... KETAKUTAN menerima tindakan dengan perlakuan BERANI bersaksikan khalayak ramai dengan perbuatan tak menunjukkan MORAL bersama Dyana sofya???? bukan tuduhan tapi pertanyaan.


Apa-apapun... pandai-pandailah penyokong si Dyana Sofya .. dah korang taksub sangat.. dia makan tahipun korang akan kata makan coklat! Cerita ni Dyana Sofya tak nafikan ya. Jadi betullah tu. Si emak dah menggalak sakan siap kata ini pencerobohan privasi anaknya...jangan ganggu. Fulamak!!!! Emak canggih songsang bebenor dah LADY nampak!! Sokong habis si emak!!!!! Pheeewwiiittt... jangan lupa sebarkan kad jemputan yer... benda elok jangan biarkan lama.. kang lebih masak... lembik makcik oiiii...

Ps: LADY malas nak guna bahasa hemah untuk catatan kali ini

Comments