SAYONARA 2012. SELAMAT DATANG 2013

::Pewaris Anak Bangsa::Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. hanya beberapa jam sahaja lagi tahun 2012 akan berlalu tidak akan kembali lagi. Banyak coretan sepanjang tahun 2012 ini pu3 kongsikan untuk rakan pembaca.

SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2013 , kepada semua rakan pembaca blog Pu3 ini. Tidak kiralah ianya adalah rakan seperjuangan pu3 mahupun kumpulan penyokong Pakatan Rakyat.

Azam pu3 masih seperti tahun sudah. INGINKAN NEGARA MALAYSIA KEKAL DIPERINTAH DI BAWAH PENTADBIRAN KERAJAAN BARISAN NASIONAL

Azam pu3 akan terus menulis mengongsikan pandangan dan pendapat pu3 dalam satu-satu isu tanpa ada BAHAN FITNAH seperti yang dilakukan oleh penulis BLOGGER Pembangkang yang lain. Hanya mereka yang sukar menerima pandangan pu3 sahaja bertanggapan bahawa ia ada pembohongan kerana pu3 ada prinsip. TIADA PEMBOHONGAN DALAM APA SAJA PENULISAN pu3.

ini adalah artikel terakhir pu3 untuk tahun 2012. Insyallah bermula esok 2013. penulisan tahun baru akan bermula. terima kasih semua. salam 1 Malaysia.

Comments

Popular Posts