PANASssss!!!! TERSENTAK RAHSIA RAFIZI TERSINGKAP???


Eh? Kenapa Rafizi meraung di twitter ni? (Tengok gambar di atas????) Eeeeee..... GAY? Hubungan GAY? Citer kelambu terbocorker rafizi? Dulu kes kucing? Ni dengan siapa pula????

Pu3 apa lagi jadilah seketika Conan dektektif nak tau siapa blogger UMNO yang dikatakan tu. Lepas menjejak .. Pu3 jumpa ini! Sila baca... PANASSSsssssss.....

Pertama sekali GR ingin mengucapkan selamat pulang ke Malaysia pada Rafizi Ramli. Lama betul menghilang yer...dengar khabar pergi oversea yer menuntut ilmu. Ilmu apa tu yer??

Apa sebenarnya terjadi pada Rafizi Ramli nie selepas isu NFC? Pada pandangan puak Pakatan mereka telah berjaya membongkar perkara sebenar berkenaan isu NFC ini. Betul ker? Dari sumber dalaman lain pula ceritanya. Cerita ini diceritakan sendiri pada GR oleh orang kuat PKR sendiri. Pening juga bila mengkaji kebenaran yang sebenar mengenai isu ini.

Terbaru pula, Rafizi Ramli dikatakan mempunyai hubungan yang agak intim dengan seorang blogger ini. Sudah kita semua ketahui perwatakan lembut Rafizi Ramli ini tidak hairan jika dikaitkan dengan lelaki. Sama seperti ketua mereka la kan...laki perempuan semuanya sapu. Isk isk isk....

Dari maklumat dalaman, GR difahamkan blogger tersebut berasa hati dengan Rafizi. Perasaan cemburu yang membuak-buak membolehkan sesiapa yang berada disamping mereka terfikir apakah sebenarnya yang berlaku. Ini adalah disebabkan satu perkara rahsia yang membuatkan hubungan mereka renggang tidak mesra seperti dulu.


Lagi menarik, GELABAH Rafizi bukan je RAHSIA KELAMBU TERSINGKAP.. Segala FAIL SULIT turut terKOPEK!!!!

Baca sini...


PEMBONGKARAN PENIPUAN DAN FITNAH @rafiziramli #1Malaysia #TolakPR #TolakFitnah
Pertama sekali, tidak pernah ada 5,000 ekar tanah diberikan secara percuma kepada Perbadanan Fidlot Kebangsaan (NFCorp) untuk projek Pusat Fidlot Kebangsaan (NFC) seperti yang didakwa oleh pihak pembangkang terutamanya Rafizi Ramli. Antara penipuan Rafizi dalam isu NFC yang kini dibongkar adalah seperti berikut: 


Tidak ada juga sasaran pengeluaran sebanyak 330,000 kepala lembu dalam pelaksanaan projek daging lembu ini.

Tidak ada juga mana – mana transaksi pembelian secara tunai sebuah kereta Mercedes Benz.

Tidak ada juga mana-mana pinjaman yang diambil dari bank – bank untuk membeli lapan lot pejabat di KL Eco City untuk digunakan oleh NFCorp 

TETAPI yang pasti adalah pembohongan yang cukup dasyat, fitnah, tohmahan dan penipuan untuk member gambaran yang salah terhadap Datuk Seri Shahrizat Jalil oleh Pengarah Strategi PKR Rafizi Ramli. Ini dilakukan semata - mata untuk mewujudkan kemarahan orang ramai dan menghasut kerajaan untuk mengambil tindakan terhadap pengerusi NFCorp. Rafizi dalam tweet mengesahkan tuntutan ini. Blogger journo Fabiani Azmi akan merungkai satu persatu penipuan Rafizi Ramli di dalam blog ini. 


Di dalam Islam, "fitnah, perbuatan berbohong, dianggap lebih teruk daripada membunuh", sila baca surah Al-Baqarah Ayat 191 di bawah 


Rafizi perlu bertaubat atas segala pembohongan, fitnah, tohmahan dan penipuan yang telah dilakukan selama 12 bulan ini. Dalam hampir sedozen penipuan yang dilakukan oleh Rafizi, kami di KL Chronicle bersama sahabat journo Fabian Azmi akan merungkai satu persatu isu ini untuk membuktikan kepada rakyat bahawa pihak pembangkang hanya pandai memfitnah dan menipu sahaja. 

Bagi mencapai cita cita politik beliau, Rafizi Ramli telah membunuh rancangan kerajaan selama 10 tahun iaitu dengan membunuh projek keselamatan makanan dalam memenuhi objektif kerajaan iaitu Dasar Daging Nasional (Sektor Ruminan) 2006. 

Dasar ini akan memastikan Malaysia boleh berdikari dalam peneluaran daging lembu dan bahawa rakyat Malaysia tidak akan mempunyai kekurangan makanan dalam masa kesusahan, bencana, sekatan atau peperangan. Ia telah dijangkakan bahawa menjelang 2015, Malaysia akan mempunyaii 40 peratus daging keluaran tempatan. Projek NFC telah dicadangkan oleh kerajaan dan menjelang tahun 2010, kemajuan ke arah matlamat ini telah menjadi realiti apabila 8.897 ekor lembu telah diimport, 11 peratus di atas nombor sasaran. 

Tetapi, akibat iri hati, dan penuh sifat benci terhadap kerajaan, Rafizi telah ditugaskan untuk menjatuhkan project NFCorp dan pemerhati politik percaya ia adalah cara/jalan untuk menjatuhkan Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil, ketua Wanita UMNO yang menguasai hampir 1.3 juta ahli wanita UMNO - yang kesemuanya adalah penghalang kepada misi pembangkang ke Putrajaya. DS Shahrizat ialah isteri kepada pengerusi NFCorp. 

Rafizi berbohong kepada rakyat Malaysia apabila beliau berkata nombor pengeluaran bagi projek NFC telah gagal. Menurut Rafizi, beliau berbohong bahawa sasaran pengeluaran NFC tahunan adalah 330,000 ekor lembu. Jika nombor ini dinilai sebetulnya, ia terbukti Rafizi tidak pernah membaca dan melihat Dokumen Pelaksanaan Perjanjian yang ditandatangani antara NFCorp dan Kerajaan Malaysia. Dalam keghairahan untuk dilihat sebagai a "political juggernaut" beliau dengan sengaja telah menipu rakyat dimana "on record" beliau telah memberitahu rakyat Malaysia bahawa NFCorp dikehendaki mengeluarkan 330.000 lembu. Walau bagaimanapun, mengikut Perjanjian Pelaksanaan yang kami telah lihat, sasaran yang dirancang untuk NFCorp hanya 8,000 ekor lembu bagi tahun 2010 yang beransur-ansur meningkat kepada 60,000 ekor lembu menjelang 2013 (lihat gambar). Dan jika petani kontrak di bawah Program Pembangunan Usahawan diberi peluang untuk mengambil bahagian, secara kumulatif 246,000 ekor lembu dapat dikeluarkan menjelang tahun 2015. 


Kenyataan Rafizi yang mengatakan NFCorp harus mengeluarkan 300 000 ekor lembu terbukti hanya merupakan satu penipuan! Beliau hanya ingin memburukkan DS Shahrizat Jalil, Kerajaan Barisan Nasional dan UMNO khususnya untuk memastikan Anwar Ibrahim dapat menjadi Perdana Menteri Malaysia. Kenyataan beliau, yang boleh diklasifikasikan sebagain manipulasi politik ini sebenarnya sangat dangkal. Dalam mana – mana perjanjian, tempoh konsesi adalah 30 tahun dimana kadar pengeluaran maksimum akan dicapai. Rafizi sebagai seorang akauntan, nampak sangat kebodohanya apabila kadar optimum itu diberitahu harus dicapai pada tahun 2012. 

Selain fitnah berkaitan production NFCorp, Rafizi Ramli juga telah menipu dalam kes pembelian sebuah kereta Mercedez Benz yang berharga RM 534,000. Rafizi telah menyebut bahawa kereta Merz ini dibeli secara TUNAI daripada dana NFCorp. Ini sebenarnya TIDAK PERNAH berlaku. Kereta Mercedez itu telah diberi dengan downpayment 10% seperti kebiasaan dan perjanjian sewa beli dengan pihak bank telah ditandatangani. Dan pembayaran pendahuluan ini telah dibayar daripada keuntungan yang dijana daripada penjualan daging lembu dan tidak langsung daripada pinjaman NFC. Pendapatan RFC untuk 2010 adalah dalam angka berganda. 

Terus terang, hari ini kira-kira semua orang mempunyai Mercedes. Jika anda melihat ke kiri atau ke kanan di lebuh raya, anda akan melihat banyak Mercedez Benz dan ia tidak pernah menjadi isu. 

Yang menariknya dan dilihat hipokrasi Rafizi apabila beliau sungguh berminat berkaitan hidup Datuk Seri Shahrizat tetapi buat – buat tidak tahu mengenai kemewahan YB-YB dari Pakatan Rakyat terutamanya MP PKR Ampang Zuraida Kamaruddin yang hanya empat tahun yang lalu telah memandu MyVi, kini mempunyai koleksi kereta termasuk Mercedes Benz. Jika dilihat Zuraida hanya seorang Ahli Parlimen pembangkang yang mendapat gaji terkumpul dan elaun sebanyak RM12, 000 sebulan. Apakah sumber-sumber lain yang beliau ada sehingga membolehkan beliau mempunyai empat kereta termasuk Volvo dan Mercedes Benz?? Rafizi Ramli kenapa tidak mahu ambil tindakan terhadap perkara ini? 


Ps: ini bukan takat meroyan. Dah tahap MENGELUPAR dah Rafizi ni! PENIPUAN semakin TERBONGKAR. Dah tu TIMBUL pula cerita KELAMBUnya dengan seorang GAY. Hmmmmm.. Sebab tuker Anwar SAYANG sangat kat dia ni sehingga suatu SEKETIKA Azmin sendiri kelam kabut rasa DIPINGGIRKAN??????

Pada blogger Gossip Rakyat! Korek lagi rahsia Mamat Penipu BESAR ni. Pengikut DAJJAL ni harus dilupuskan sebelum Menyebarkan penyakit BAHAYA pada Negara!

#1MalaysiaTolakFitnah
#BNBah
#TolakLGBT
#JanjiDitepati


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

Popular Posts