DEDAH! FITNAH KONON TUN DR M ORANG KAYA NO 2 DUNIA!!!!


Agaknya pakatan pembohong ni dah semakin kritikal.... opppppsss bukan semakin tetapi dah kritikal yang kronik disebabkan apa sahaja yang mereka lakukan yang busuk dah terbongkar. Malahan.... nak cipta fitnahpun dah tak sebijak mula2 dulu . Semua kantoi sebelum bergerak depan lagi. BELAKANG ADA BOCOR!!!

Penemuan McTheory blogger ni perlu dibaca.....

 Makin lama makin teruk pula fitnah yang dicipta oleh puak Pakatan Haram ni. Terbaru tuduhan kepada Tun Dr Mahathir yang dikatakan mempunyai harta sebanyak 44 billion!!

Seperti yang pernah Pisau.net dedahkan, kilang propaganda haprak pakatan sekarang ini melakukan recycle skrip untuk menghentam pemimpin negara. Tipu fitnah dan pembohongan diulang ulang.

Malah pembohongan dilakukan secara terang terangan.Kali ini Tun Mahathir menjadi sasaran,mantan Perdana Menteri ini walaupun sudah tidak memegang jawatan didalam parti dan kerajaan tidak henti menjadi sasaran malah dilihat sebagai ancaman besar buat haprak pakatan.


Dua penulis Joe Fernandez, Wong Choon Mei dari Malaysia Chronicle nampak gayanya kantoi berbohong. Mereka telah memfitnah melalui artikel :KES NAMA HILANG: Adakah Dr M bekas pemimpin kedua terkaya dengan harta $ 44 BILLION?

Dituduhnya Tun Mahathir mempunyai kekayaan 44billion,artikel bodoh dan bebal ini nyata meremehkan minda. Masakan tidak Tun Mahathir dikatakan lebih kaya daripada Sultan Brunei,Raja Arab Saudi dan Ratu Elizabeth.

Maklumat yang dipaparkan kononnya dicedok dari laman Wikipedia. Untuk pengetahuan anda Wikipedia adalah encyclopedia yang boleh diedit dan dimasukan fakta oleh mana mana pihak tanpa melalui sebarang tapisan.

maklumat palsu dimasukan kedalam wikipediaDalam artikel Malaysia Chronicle,penulisnya memberi gambaran buruk seolah nama Tun M sengaja dipadamkan,walhal dikesan didalam logs wikipedia mereka sendiri yang memasukkan maklumat palsu,cetak,buat artikel fitnah kemudian padam kembali. Seolah nama Tun M sengaja dibuang untuk mengelak dari pengetahuan umum.

Maklumat palsu dimasukkan.Argument mereka berdasarkan yang berikut
di sini diserta kan bukti bagai mana malaysia chronicle tidak membuat kaji selidik dan terus publish artikel berbau FITNAH di laman web nya mengenai Tun.
note: follow snapshot di atas akan nampak bukti bahawa
2. up loader asal (bertarikh :  yg memasukan nama Tun telah di BAN oleh wiki 13-4-2012 telah di BLOCKED access kerana abusive
3. sumber ref yg di gunakan untuk mengait kan nama Tun di wiki  "ref21"
 
Untuk pengetahuan anda,ini adalah teknik bagaimana melakukan pembohongan dengan menggunakan fakta palsu yang direka untuk justifikasi artikel fitnah mereka.Kaedah penipuan dan pembohongan ini dilakukan oleh haprak pakatan sejak sekian lama.


Kepada penyokong kerajaan jangan terlepas pandang Wikipedia,laman ini sekarang dikuasai oleh haprak pakatan menukar fakta dan secara halus menyerang bangsa melayu,Islam dan negara.

sumber: McTheory blog

#1MalaysiaTolakFITNAH
#BNBah
#JanjiDitepati
#PASHANYAPARTIPOLITIK

Comments

Popular Posts