TU DIA!!!!! SEKALI LAGI BADRUL AMIN.....


Sekarang bukan sahaja pisang boleh berbuah dua kali. Perbuatan sama juga boleh berlaku berulang kali. Dengar-dengar.....

Breaking News - Badrul Amin PKR sekali lagi di tangkap khalwat malam tadi di sebuah rumah tak bernombor di Kajang. Menurut keterangan pegawai Jabatan Agama Islam Selangor JAIS laporan diterima penguatkuasa jabatan itu jam 8 malam oleh pengadu yang namanya tidak didedahkan.

Hasil serbuan Jabatan Agama Islam Selangor yang hadir ke rumah tersebut mendapati seorang lelaki berkain pelikat tanpa berbaju manakala seorang wanita berumur dalam lingkungan 30 tahun berstatus janda anak 2. Kedua dua mereka dibawa ke balai Pejabat JAIS malam tadi dan kemudian dibebaskan jam 2 pagi setelah selesai soal siasat.

Untuk rekod Badrul Amin merupakan pemimpin kanan PKR yang sebelum ini ditangkap khalwat dengan seorang isteri guru di Kuantan Pahang pada tahun 2012. Badrul Amin yang pada mulanya menafikan penangkapan khalwat tersebut kemudiaanya mengahwini wanita itu setelah diceraikan oleh suaminya yang juga seorang guru.

Ps: hebat sungguh!!! Dahsyat sungguh!  Kalau betullah info ni. Memang hebat!!!!

Comments

  1. Sedang ceramah tu..ha ha ha,,masalah is problem

    ReplyDelete
  2. info keluar slps kes janda di perlis keluar internet..mcm mau tutup longkang shj..huhu.. padang besar,arau,kangar..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts