AUGERAH ILLAHI WAN AZIZAH HADIAHKAN KERUSI CALON


Tu diaaaaa!!!!! BH 09/03: Datin Seri Wan Azizah Ismail dipilih sebagai calon bagi menggantikan suaminya, Datuk Seri Anwar Ibrahim pada PRK DUN Kajang 23 Mac ini.

Selepas Anwar tidak layak menjadi calon untuk PRK kajang selepas mahkamah Rayuan telah memutuskan Anwar bersalah melakukan kesalahan LIWAT dan jatuh hukum penjara selama 5 tahun. Hari ini si PELIWAT mengumumkan isteri MITHALInya menjadi calon PKR di DUN Kajang.

Buka  nak FITNAH tau! Bukankah sebelum ini. Wan Azizah pernah menjadi MP Permatang Pauh dan melepaskannya selepas suami Anugerah Illahi kepadanya bebas dari hukuman?

Secara moralnya... Wan Azizah adalah pemimpin yang tak bertanggungjawab! Mempermainkan pengundi dengan sesuka hati letak jawatan hanya kerana memberi laluan pada Anwar menjadi MP sana!

Kini.. sekali lagi keadaan berlaku. Anwar meletakkan wan Azizah sebagai calon.!!! LADY fahamlah ADUN Kajang sebelum inipun jenis tak bertanggungjawa kerana mengosongkan kerusi hanya kerana nak beri ruang Anwar menjadi ADUN di sana sekiranya PRK Kajang Anwar menang!

LADY nak tanya pada pengundi kawasan DUN Kajang. Korang suka sangat diperlekehkan ker? Suka digurau sendakanker??? Pemimpin jenis tak bertamggungjawab jugaker yang korang alan undi kelak?????

 LADY bukan pengundi kawasan sana. Jawapan itu LADY serahkan untuk korang jawab.

Comments

Popular Posts