MACAM2: "ROMEO FACEBOOK" ROGOL & RAKAM GAMBAR JURURAWAT!!!


Menakutkan!!! LADY menasihatkan rakan-rakan perempuan yang aktif di facebook tu. BERHATI-HATI! Jangan sampai anda menjadi mangsa!
Sila baca ni.

Subang Jaya ; "Romeo Facebook" Rogol & Rakam Gambar Jururawat !

Subang Jaya - Seorang jururawat berusia 25 tahun terpaksa mengambil masa empat hari untuk mencari jalan meloloskan diri daripada menjadi 'tawanan' seorang Romeo Siber yang mengurungnya di sebuah rumah di Seksyen 19.

Mangsa yang dikurung sejak Sabtu lalu dan tidak mempunyai akses untuk menghubungi orang luar, berjaya melarikan diri kira-kira jam 4 pagi semalam selepas menemui kunci pendua rumah itu hasil usahanya sejak dia mula dikurung suspek.

Dalam keadaan keletihan, mangsa juga dilapor terpaksa berjalan hampir 200 meter sebelum dibantu orang awam yang menghantarnya ke Balai Polis Subang Jaya bagi membuat laporan mengenai kejadian itu.

Menurut sumber, sepanjang dikurung, mangsa mendakwa dirogol beberapa kali oleh lelaki berusia lewat 40-an itu, selain gambar bogelnya turut dirakamkan lelaki terbabit.

Difahamkan Romeo Siber yang hanya bekerja sebagai pemandu di sebuah syarikat swasta itu juga dipercayai sudah memperdaya sekurang-kurangnya tiga wanita muda melalui Facebook (FB) sejak enam bulan lalu dengan menggunakan modus operandi sama.- Lapor myMetro

Gambar hiasan
Sumber : AAKJ BLOG

Comments

  1. prihatin,... jgn sampai teriming - iming , janji lewat FB dr seseorg.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts