KANTOI! AISHAH SRIKANDI PKR BOHONG LAGI!!!!!!!!!kalau nak berbohongpun cik adik. janganlah nampak sangat. takkan 1997 dengan 2012 tu umpama tempohnya sebulan sahaja. dengan pentaksub Anwar Ibrahim bolehlah hang kelentong!

ok. baca dulu apa yang diperolehi oleh blogger pejuang generasi bangsa di bawah ini:

Aishah Srikandi PKR kata gambar ini 1997 bukan 2012 ??????????Semalam semasa ceramah Wanita Pakatan di Penanti, Ketua Srikandi PKR Siti Aishah turut menjawab isu pencerobohan Lahad Datu yang mana bosnya Amwar Ibrahim dikaitkan sebagao dalang.

Beliau mendakwa gambar pertemuan Anwar dan Nurmisuari yang disebarkan dalam internet dan TV3 ialah bukan pada tahun 2012 tapi 1997 ketika menjadi TPM.GPN nak tergelak sekali melihat secara terang2 macai2 Anwar yang hadir semalam dari Permatang Pauh ditipu hidup-hidup oleh ketua srikandi ni..haha

Korang lihat la sendiri pakaian dan muka Anwar tu ?  Itu muka semasa dia menjadi TPM pada tahun 1997 ka ??

Gambar ini mula disebarkan oleh  media Filipina dan bukannya TV3 seperti mana ditipu Aishah Srikandi PKR di ceramah


Aishah Srikandi ternyata  hanya boleh menipu macai2 PKR di ceramah-ceramah tapi bukan yang anak2 muda yang c mendapat info dan fakta sebenar daripada media sosial dan blog.

sumber: pejuang generasi bangsa blog

pu3:
pu3 tergelak sakan bila baca pendedahan ini! nampaknya aisah srikandi PKR ini hanya dilatih menghafal skrip tetapi tak diajar menggunakan akal. takkan tak tahu bagaimana perubahan wajah seseorang dalam tempoh beberapa tahun. 1997-2012. cuba hang kira betul-betul. 15 tahun tu cik kak. takkan tak berubah sungguh si anwar bin Ibrahim tu? jom perhatikan gambar ini ya.
wajah saat jadi TPM 1997
wajah anwar 2012
takkan Anwar Ibrahim ada masalah penyakit songsang wajah? tahun 1997 tua dan 2012 dah muda balik? BUAT PEMBEDAHAN PLASTIK ker cik kak?

perhatiakn semula gambar anwar bersama nur musuari ini. mana satu yang lebih dekat wajahnya 1997 atau 2012?

lagi lawak. masa dok kelentong wajah Anwar. dah Anwar ibrahim tercongok depan orang. takkan orang tak boleh terfikir. perbezaan wajah 15 tahun yang lalu? remaja 15 tahun sekarang tahun 1997 dulu baru lahirlah.  wajah baby dengan remaja sama ker? 

PKR DAH MEMBENTUK PENYAKIT KELENTONG! WARISAN BEGINI WAJIB DIMUSNAHKAN DARI MUKA BUMI INI. ISLAM TIDAK MEMBENARKAN UMATNYA BERBOHONG HATTA KATA ALLAHYARHAM P. RAMLEE MASA BERLAKON..GUNA DIALOG BOHONG SUNAT!

#PKRKakiPenipu

Comments

Popular Posts