ANWAR TIDAK YAKIN MENANG DI PERMATANG PAUH : TUN M


KUALA LUMPUR - Kenyataan Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim bahawa beliau mungkin bertanding di Perak pada pilihan raya umum ke-13 ini menunjukkan keyakinan beliau terhadap pengaruhnya di kawasan Permatang Pauh semakin berkurangan.

Bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad berkata, Malaysia negara bebas dan "Anwar boleh pergi ke mana saja yang dia mahu, tetapi untuk menang, satu cerita lain."

"Maksud saya jika beliau mahu lari daripada Permatang Pauh, tak mengapa. Ini jelas menunjukkan keyakinan beliau terhadap (mengekalkan) kerusi Parlimen Permatang Pauh semakin hari semakin berkurangan," katanya kepada pemberita selepas menyampaikan ucapan pada persidangan ulung Persekutuan Perusahaan Islam Sedunia yang juga Forum Ekonomi Islam Sedunia di sini, hari ini.

Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR) itu baru-baru ini berkata beliau mungkin bertanding di kawasan parlimen Perak pada pilihan raya akan datang, semasa ditanya sama ada beliau akan mempertahan kerusi parlimen Permatang Pauh. - Bernama

Ps: asyik mencanang sana sini konon membawa perubahan @ TUKAR. terlupa orang permatang pauh dah meluat menanti alasannya yang konon busyyyyuuuuu kempen. Setiap kali kembali ke permatang pauh... sambutan rakyat dah boleh dibilang jari.  Jangankan atas pagar. Penyokong PAS naik meluat kerana janji dimungkiri !

Pu3 pelik je kebodohan pengikut lajim dan seorang dua rakyat Sabah yang mengagungkan Anwar Bin Ibrahim ni. Orang permatang Pauh dah reject dia. Kamurang pula mau mengutip sampah permatang pauh ni? Sah kamurang pun jenis tong sampah.!!!!

#BNBah
#JanjiDitepati
#PASHANYAPARTIPOLITIK
#PRKakiPenipu

Comments

Popular Posts