CERAMAH ANWAR PANAS!!! ORANG PUN TAK TAHAN!

sesi ceramah di lembah dalam yer. bukan kat kg ghani othman. nipun

Selepas ceramah Lembah Dalam penuh unsur baling membaling. Anwar teruja nak buat lagi ceramah terhebatnya di Johor. Dengan rombongan seramai 80 orang mengiringi king of Drama. Ramai tu! Ni mewakili 800 orang ni! Kuasa haba 10 ganda setiap seorang! 

lokasi ceramah .. kat mana ni, dusun buahker? patut laporan 1-5 ribu. kira sekali manusia+jin+syaitan+pokok kayu (sumber: rakan blogger)
Mukadimah ceramah. Masuklah MP Bakri. Teror habis bahasa Melayu. Tapi tau pendengar ceramah kat kg Ghani Othman ni pakar bahasa cina. Semangatlah dia berceramah dalam bahasa Cina. Ada tukang penterjemah lagi. 5 orang. Hehheheh tu tambah lagi aura 10 kali ganda. 50 oranglah tu! 800 + 50=850 orang dh tu

Nak menarik magnet kuat. Penganjur naik syok pasanglah pembesar suara dengan kuat. Kalah kot konsert AF di studium Bukit Jalil!!! Datanglah 105orang penduduk setempat. Kan bunyi dah besar. Malam pula tu, selepas isyak. Ramai yang nak dengar ucapan kasih king of drama . 105 gandaan 10. Jadilah 1050 orang. Pehhhh.. Cecah 1000 orang berkumpul!
banyak pokok.. sampai tak 5 ribu? ada kot, manusia bersama jin dan syaitan (sumber- rakan blogger)

Melihat punya ramai peminat Anwar. Mulalah anwar berceramah. Tak tahan dek panas. Dahler aura ceramah anwar dan MP bakri panas menyengat. Dihimpit pula aura panas dari peminat. Majlis yang dijangka habis 9-12 tengah malam terpaksa dipendekkan 9-10:45 malam je.

Kelam kabut anwar balik melalui lebuhraya Senai-deseru KM56.2.. Boleh pula kenderaan rasmi Anwar ni terlibat kemalangan! Nasibler anwar tak naik kereta tu! Kot2 aura panas anwar masih kuat melekat kat kereta tu. tu yang hilang kawalan tu! Dek takut dikejar peminat, king of drama tak berhenti walau tahu. Yeler, lambaian orang rumah menanti. Lambat sampai lambatlah terima hadiah :p . Alasan je konon takut lambat sampai sesi ceramah berikutnya. Eh? Dh tau program kt kg Ghani othman sampai 12 malam. Takkan terima jemputan ceramah tempat lain. Sape PA Anwar ni? Azmin ker? CheguBard ker@ rafizi? Takkan jadual tak dapat susun lagi.

Menurut suara keadilan. Kehadiran cecah 5000 ! Ertinya aura gandaan 1000 tu tambah lagi 5. Sampailah jumlah tu!

Psssstttt.. Sengaja pu3 gayakan tulisan pu3 mcm ni. Dah nama anwar always syok ramai gempak kalau datang berceramah. Datang cuma 120 orang je.. Apa tak pening kepala anwar. Lebih sedikit dari jumlah rombongannya. Tu yang sesi ceramah berhenti jauh lebih awal. Yang datangpun seorang demi seorang angkat kaki tinggalkan majlis.

Anwar malu besar kat Kg Ghani othman! Opppssss... Anwar memang jenis tak reti malu. Tu yang selalu dapat gelaran pelakon terhebat dari semua segi. Tak percaya tanya saiful. Takpun shamsidar oppppssss wan azizah sekali




Menurut rakan pu3, seorang dari ahli rombongan Anwar yang terlibat kemalangan dihantar di Hospital Kulai. perkembangannya, pu3 belum terima lagi. apapun pu3 nak kata. Anwar bukan jenis pemimpin yang bertanggungjawab! Dah tau ada mangsa kemalngan dari rombongannya. Sesi ceramah kalau adapun, tak mati dia setakat batal atas alasan musibah tu. bodoh sungguh penyokong yang diperbodohkan oleh keldai yahudi ini. Rupa pun dah tak ada seri. sebijik macam muka askar yahudi!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

  1. Yeah,,, memang elok di ajarkan dia macam tu. Setiap tempat dia berceramah, elok lah korang belah sorang2 atau ramai2 biar dia melalak dan memekik sorang2.

    ReplyDelete
  2. betul ke wakakakaka. Sah ko Lombu UMNo wakakakaka. Fitnah + Vodeo sex + songlap wang negara = Lombu UMNO wakakakaka

    ReplyDelete
  3. itulah ungkapan terbaik dari luncai2 PR..biarkan die terjun dgn bola2 apinya..biarkan..biarkan..

    ReplyDelete
  4. http://youtu.be/cIMkkH4JFT8

    ReplyDelete
  5. Kepada lembUMNO yg terasa dirinya hebat ...Ini ada UNDANGAN terbuka untuk anda semua ...Minggu Hadapan ada ceramah PR di Kg Parit Belemam ,Mk 6 ,Tongkang Pechah Batu Pahat JOHOR .Sila Hadir diri di sana . Kami menanti anda ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. si dayus buat iklan kt sini. bubuh identitipun kecut, ada hati tunjuk lagak

      Delete
  6. Pergi...pergi....
    Nanti boleh tambahkan jumlah head count diorang tu...hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dengan populariti yang merundum.. head count mereka tak akan bertambah. yang bertambah pengiring merka je. bayang2, makhluk perosak dunia dan iman manusia

      Delete
  7. ada lg ke bahlol bahlol anwar ni kat situ

    ReplyDelete
  8. Mohd Khairul KasmatMay 27, 2012 at 8:17 PM

    Dan jgn lupa juga 1hb Jun 2012, di Parit Besar (lorong belakang BP Mall) Ustaz Hassan Basri akan dtg ke Batu Pahat juga jam 9.00 mlm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kurang ruang iklan ya. ok saya akan tengok sambutannya

      Delete
  9. UMNO KEPALA LEMBU. CURI DUIT. YES SIR. NAIK TOL. YES SIR. NAIK MINYAK. YES SIR. NAIK BARANG. YES SIR. KALO LAWAN, KENA LONDEH SLUA JAWABNYA. XPAYAH LA NAK BURUK KAN PAKATAN. BURUK 60 TAHUN UMNO LG DASYAT!!!

    ReplyDelete
  10. Geng umno kalau tak ada bas, tk ada bayran, tak ada mkan mana nak datangnya.. Sambutan umno kat stadium bkt jalil klu tak ada bas yg bawa dari pelusok negara tinggal pm, tpm, menteri dan polis yg eskot je la.. Klu berani cuba umno anjur program tanpa ada bas kita tengok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Penyokong bang anwar ni ramai yang buta mata kepala dan hati sebab bang anwar tu pada dorang suci macam malaikat kot.
      tu perhimpunan bersih..opsss bersih ker?..tak bayar elaun ke bang? ada sumber kata, dia kena bayar rm200 utk join bersih..orang dah bagi, dia sapu la rm200 tu, tapi dia tak bodoh ikut ber'arak' mcm keldai.

      Delete
  11. KING OF KENCING SHOW THE STUPIDITY. PITY OF THEY FAN KENA LIWAT PUN BUAT DEK JE! PERMATANG BROK. KALO RAMAI ORG NUAR BERAHI BOLEH PANJAT POKOK TAU PASAL SPESIS BEROK JUGAK NI SAMOLAH PENYOKONG DIA PUN BOLEH BERTUKAR JADI BEROK. TAK CAYA TENGOKLAH BERSHIT. KESIAN ADA OTAK LETAK DKT PUNGKOK.

    ReplyDelete
  12. jgn sebut dek londeh seluar.pak nuaq sensitif....

    ReplyDelete
  13. fitnah berleluasa...korang semua bodoh x takut ker azab api neraka...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts