APA TINDAKAN SELEPAS TIADA KEBENARAN DAN KELULUSAN????????LADY mahu tahu juga apa tindakan kumpulan YELLOW ni selepas tiada kelulusan dan kebenaran menggunakan lokasi yang dipohon pada 19hb nov ini kelak? Masih juga berhasrat untuk membuat himpunan??????? Di semenanjunhmg sudah jelas DBKL tidak mengeluarkan kebenaran penggunaan Padang Merdeka sebagai lokasi himpunan. Di kota Kinabalu sudah pasti jawapan sama dikeluarkan.
Berpandukan 2 surat yang LADY baca berulang kali. Lokasi yang dipohon tiada kelulusan untuk digunakan. Ada siapa mahu bantah apa yang LADY tulis ni dengan mengatakan LADY bohong????  Kalau berani tinggalkan komen anda bersama nama anda di ruang komen. Dont worry, LADY akan beri kelulusan untuk dipublish di ruang itu. Tiada sekatan pun!


Wahai YELLOW YELLOW semua. Anda akan bertindak jugakah untuk lakukan himpunan di lokasi tersebut walau tiada KEBENARAN? Kalau buat juga, pastinya anda-anda semua spesies yang tidak BERTAMADUN walau setinggi mana level akademik anda! Kerana hanya orang tak bertamadun sahaja tidak BERADAB merempuh masuk. Anda akan menerima anugerah PENCEROBOH HARAM !!!!! Dan sudah jelas anda anda semua tidak sekali-kali berniat untuk PERJUANGKAN KEADILAN melainkan BERCITA-CITA MEMUSNAHKAN KEHARMONIAN.

2 3 hari ini, LADY ikuti berita yang mendedahkan penglibatan si Yahudi SOROS dalam penajaan ke arah politik di Malaysia.  Bermula tahun 2010? Pada tahun itulah juga buat julung kalinya kumpulan YELLOW muncul dengan KEPETUALANGAN MELAMPAU, bukan sahaja merugikan ekonomi peniaga sekitar malahan menimbulkan keadaan HURU HARA!!! Pendedahan Leak tu menunjukkan bahawa berlaku CAMPUR TANGAN ASING dalam politik !! Itu sebabkah si YELLOW YELLOW dengan gelojoh melakukan himpunan MERUSUH tiada ciri-ciri AMAN pun yang ditunjukkan. Setiap tindakan ditunjukkan taktik PROVOK supaya diserang.!!!!  Pada penyokong YELLOW ini yang membaca, tunjukkan bukti pada LADY yang LADY salah dalam kenyataan pribadi LADY di ruang komen. Jangan gunakan taktik BLOCK..  dan komen LUCAH lagi MENGARUT anda ya. Itu melambangkan kekotoran identiti dan kendiri anda!!


LADY memang BENCIKAN SOROS ini kerana dialah DALANG kemelesetan ekonomi 1997 yang menggoncang kestabilan ekonomi negara ketika itu!! Bukan setakat Malaysia, ia melibatkan negara-negara lain juga. Punya jahanam si SOROS ni !! Dan kini, ada PETUALANG negara yang menjual KEDAULATAN negara denga  bersama si SOROS ini pula?!!!! Logik juga pandangan-pandangan beberapa kepimpinan yang PELIK LAGI HAIRAN apabila MP pembangkang membantah berkaitan laporan pernyata perbelanjaan pilihanraya. Adakah kerana mereka berkehendak menyembunyikan PENAJAAN SOROS ini??????? Anda tahu agenda si SOROS. Tapi anda sanggup bersamanya untuk memusnahkan negara anda sendiri!!!!!! Masyallah!!!!!

Semalam 02/11/2016, ditegaskan juga oleh YAB timbalan Perdana Menteri yang juga Menteri Di Kementerian Dalam Negeri

Perdana Menteri, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi menggesa penganjur Bersih 5.0 mengikut nasihat Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) agar tidak mengadakan perhimpunan di Dataran Merdeka.

Ia susulan lokasi bersejarah itu tidak termasuk dalam kawasan yang diizinkan mengadakan perhimpunan selain tidak digazetkan dalam Akta Perhimpunan Aman.

"Memang benar penganjur Bersih mohon keizinan 10 hari sebelum himpunan tetapi Dataran Merdeka tidak termasuk dalam lokasi diizinkan. Seperti kata DBKL yang tidak mengizinkan tempat digunakan sebab ia tidak digazet dalam Akta Perhimpunan Aman," katanya semasa ditemui media selepas ucapan penggulungan Bajet 2014 Kementerian Dalam Negeri (KDN) di Dewan Rakyat.

Jelasnya, mana-mana individu yang melanggar peraturan seperti dalam Akta Perhimpunan Aman akan diambil tindakan.

Beliau dalam pada itu menegaskan, baik Baju Merah atau Baju Kuning, kedua-duanya tidak dibenarkan mengadakan perhimpunan yang dijangka diadakan bulan ini.

Larangan itu dibuat Menteri Dalam Negeri itu bagi mengelak sebarang perkara tidak diingini berlaku jika berlaku sebarang pertembungan antara kedua-duanya. - AWANI


Baiklah. LADY stop di sini dulu. Sambung di artikel lain. Sila baca dengan minda terbuka.. bukan membaca dengan emosi melanda.

#comeback

Comments

Popular Posts