PELAWAK TERSOHOR BALUN PAKATAN PEMBOHONG


Tak per nabil dan pakcik salleh yaacob. PaS bukan penentu masuk Syurga! Dan bukan juga penetap Neraka.

Baca lagi...

NABIL & SALLEH YAACOB DIHARAMKAN MASUK SYORGA PAS.

Habislah dua orang pelawak ni beb.. Confirm lepas ni dorang berdua akan di"HARAM"kan masuk syorga Pas kerana terlibat dalam video mengutuk Pakatan laknatullah..

Dalam video terbabit, Nabil dan Salleh Yaacob melakonkan dua watak politikus yang suka berjanji diatas pentas ceramah.. Dorang berdua tu jual janji pada rakyat tapi sebaliknya langsung tak ada niat untuk tunaikan pun beb..

Gua memang setuju dengan apa yang dikatakan dalam video tu.. Sebijik macam yang pemimpin Pakatan dok buat kat ceramah dorang beb.. Janji memang tinggi melangit, tapi nak tunai langsung tak nampak bayang..

Korang ingat lagi macam mana Anwar janji kat penduduk Kampung Buah Pala dulu? Ingat lagi macam mana Guan Eng nak hapuskan Tol Jambatan Penang sebelum PRU12 dulu? Dan ingat lagi tak macam mana Pas janji nak hapuskan Kilang Arak di Selangor dulu?

Semua tu tinggal janji je beb.. Rakyat pun dah makin muak dengan mulut busuk puak-puak munafik Pakatan tu semua.. Kali ni dorang janji lagi.., hanya orang bengap je yang percaya janji hancing terbaru dorang tuu...

Sumber: MMP blog

Mmg lawak kaw2 bila roket jatuh menjunam

Comments

Popular Posts