Followers

peserta Bersih kena sound dengan photographer?PEWARIS ANAK BANGSA

Padan muka perempuan dalam video ni. Kalau bercakap cik kak. tengok-tengoklah! kan dah kena sebiji!

Bukti baru Anwar dan Azmin tunjuk isyarat peserta rempuh DataranPEWARIS ANAK BANGSA

MUNGKIN KALAU GAMBAR , ADA YANG KATA EDITING. KALAU VIDEO? IA MENCERITAKAN CERITA YANG SEBENAR TANPA ADA YANG MAMPU MENGEDITNYA! TENGOK APA YANG DILAKUKAN OLEH ANWAR DAN AZMIN. BUKTI MEREKALAH!

LIVE FROM PDRM : Bersih 3.0 - 35PEWARIS ANAK BANGSA

HAKIKAT YANG HENDAK DISEMBUNYIKAN OLEH PENGGANAS BERSIH 3.0

SIAPA KITA NAK MEMAAFKAN AMBIGA

Ambiga memperakui bahawa peserta BERSIH hilang kawalan dan menyokong undang dikenakan tindakan undang-undang? Siapa Ambiga boleh berkata demikian? Walau dia pengamal undang-undang secara rasmi atas sekeping kertas. Tetapi berhakkah dia mengatakan perkara tersebut sedangkan dirinya sendiri tak mematuhi undang-undang?

Siapa kita nak memberi kemaafan kepada Ambiga? Kenyataannya selepas habis himpunan TAK AMAN BERSIH 3.0 NAN KOTOR tu tak boleh diterima langsung. Dia seolah-olah menolak kesalahan tersebut kepada mereka yang terlibat dalam himpunan. Siapa mereka itu? Bukankah mereka yang dimaksudkan adalah individu yang diajak oleh Ambiga sendiri? How dare she talk like that?!!!

Mereka tak akan berada di sana kalau bukan manusia bernama Ambiga yang pelawa. Rusuhan tak akan berlaku jika manusia bernama Ambiga ikut tawaran yang telah diberikan sama ada studium merdeka atau studium bukit Jalil! kemalangan tak akan berlaku jika manusia bernama Ambiga tidak wujud! Kerana dialah petualang kenapa boleh berlaku kejadian BERSIH 2.0 dan BERSIH 3.0!

Siapa kita nak maafkan dia? Bolehkah kita maafkan dia? Tiada ruang kemaafan buat Ambiga.! Ambiga perlu bertanggungjawab atas segala yang berlaku. Ambigalah perlu dipertanggungjawabkan. Ambigalah perlu dihukum. Dan rakan sekutunya juga WAJIB menerima nasib yang sama. Siapa? Lim guan Eng, Anwar ibrahim, mat sabu, Nik aziz. Dan mereka yang menjunjung Ambiga termasuklah Aishah dan A.Samad Said yang jadi boneka hidup.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

EKSKLUSIF!! Video Punca Sebenar Kereta POLIS Boleh Terbabas dan DIPUKUL ...PEWARIS ANAK BANGSA
banyak sangat spin pakatan pembangkang cerita kereta polis yang dihancurkan oleh budak demo bersih. tengok video ini betul-betul!

ORANG GILA BERSIH, PUNCA KEKECOHAN!

Jejak samseng hantu yang dibuktikan mengheret anggota polis dan membelasahnya! Tengok gambar di atas

Senarai nama polis yang tercedera. Doakan mereka cepat sembuh untuk kembali bertugas. Terima kasih sang saka biru!

1. KPL 165534 MOHD FAIRUZ BIN ZULKIFLI, ANGGOTA CAWANGAN TRAFIK KUALA LUMPUR, MENGALAMI KECEDERAAN LUKA DAN CALAR DI BADAN AKIBAT DITENDANG DAN DIPIJAK OLEH PESERTA PERHIMPUNAN. BELIAU DIRAWAT DI HKL.

2. KPL 141269 ABU BAKAR BIN ABDUL RAHMAN, ANGGOTA IPD PUTRAJAYA, MENGALAMI KECEDERAAN PECAH DIBIBIR, BENGKAK BAWAH MATA KIRI DAN KESAKITAN DI BADAN AKIBAT DITUMBUK DAN DIBALING OBJEK SEHINGGA TERJATUH DARIPADA MOTOSIKAL. BELIAU DIRAWAT DI PPUKM.

3. KONST 171506 AZIZI BIN MOHD NOH, ANGGOTA CAWANGAN TRAFIK BUKIT AMAN, MENGALAMI KECEDERAAN DI PIPI AKIBAT DIBALING OBJEK KERAS DAN MENDAPAT RAWATAN DI HKL.

4. L/KPL 152574 MOHD NASIR BIN ABU MANSUR, ANGGOTA CAWANGAN TRAFIK KUALA LUMPUR, MENGALAMI KESAKITAN BADAN DAN TIDAK BOLEH DUDUK AKIBAT TERJATUH MOTOSIKAL DAN DIPUKUL DI PERUT. BELIAU DIRAWAT DI HKL.

5. L/KPL 157576 DATU MOHD JOHAR DATU SHARIMAN, ANGGOTA CAWANGAN TRAFIK KUALA LUMPUR, MENGALAMI KECEDERAAN DI MATA AKIBAT DITUMBUK OLEH PESERTA PERHIMPUNAN. BELIAU MENERIMA RAWATAN SEBAGAI PESAKIT LUAR DI HKL.

6. KONST 178857 MOHD NOR FIRDAUS BIN HJ ABU BAKAR, ANGGOTA IPD PUTRAJAYA, MENGALAMI KECEDERAAN RETAK TULANG LENGAN KANAN DAN DIRAWAT DI PPUKM.

7. KONST 175128 MOHD KAMIL BIN PARIMIN, ANGGOTA IPK TERENGGANU, MENERIMA 7 JAHITAN DI KEPALA DAN DIRAWAT DI HKL.

8. KONST 179689 ZAMAN BIN ALI, ANGGOTA BALAI POLIS WANGSA MAJU, MENGALAMI KECEDERAAN PATAH HIDUNG DAN DIRAWAT DI HKL.

9. SJN 84797 SHUIB BIN JAMALUDDIN, ANGGOTA IPD KANGAR, SAKIT DARAH TINGGI DAN DIRAWAT DI HKL.

10. L/KPL 124962 TUAN RUZI BIN TUAN SENG, ANGGOTA IPD MACHAP JOHOR, KECEDERAAN PATAH DUA BATANG GIGI, KOYAK DI BAHAGIAN BIBIR (7 JAHITAN DI DALAM BIBIR), DAN LEBAM SELURUH BADAN. BELIAU DIRAWAT DI HKL.

11. L/KPL 157813 AMIRUL BIN NAWRI, ANGGOTA BALAI POLIS PORT DICKSON, MENGALAMI SESAK NAFAS AKIBAT DITUMBUK. BELIAU DIRAWAT DI HKL.


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

AMBIGA KATA BERJAYA,

PEWARIS ANAK BANGSA

Tahniah pu3 ucapkan pada ambiga . tahniah sekali agi kerana tela berjaya memperbodohkan keldi-keldai BERSIH. sehingga belaku sesuaikan dengan perangai binatang mereka. mana bukti gambar dari rakan blogger lain, selain berjay menyesatkan meeka , membentuk mereka jadi orang gila. menjadi penjenayah dan keburukan di muka bumi Malaysia

Tahniah pu3 nak ucapkan kepada ambiga yang berjaya membawa ahli akedamik rakus seperti pro dr aziz bari antara yang kini yang tertangkap untuk disiasat.

tahniah pu ucapkan pada ambiga yang membuat Nik aziz semakin napak akidahnya dah sesat serta kesihatan akal warasnya semakin kronik

tahniah pu3 ucapkan kerana ambiga pencetus dan penyebab anggota PDRM cedera diserang oleh keldai-keldai yang berubah menjadi  kerbau naik minyak. sediakanlah dokumen untuk membela 222 yang telah ditahan atas nafsumu ambiga

tahniah pu3 ucapan membuatkan A. Samad said terkedu keran baru tersedar dari mimpi bahawa dia hanya kulit diperguna.

tahniah pu3 ucapkan kerana ambiga telah membuka kulit sebenar Atok Kadir yang slama ini rupanya seekor monyet yang dah lama berulam lada.

p3 nak kata apa lagi. terima kasih kerana Ambiga dah membuka mata minda masyarakat bahawa selama ini perjuangan pakatan pembangkng hanyalah perjuangan nafsu belaa.

BERSIH YANG GILA

Add caption
Makluman dari twitter DS hishamuddin. Pistol anggota polis yang dirampas telah diperolehi semula. Tetapi 2 anggota masuk wad dan 20 orang lagi dirawat sebagai pesakit luar

Tengok gambar ini. Nampak sangat nak berani bodohnya! Apa taknyer. Boleh lak berbaring tengah jalan untuk menghalang kenderaan FRU melalui jalan tersebut!
kalau melawat SAFARI. haiwan tak akan menyerang jip pelawat sebegini. mereka ini lebih gila dan taraf mereka sangat hina!

gambar ini lagi satu tindakan budak gila. kenderaan polis yang melintasi dihalang dan diserang. ! pu3 mengharap berlaku tindakan lebih tegas ke atas mereka ini. bukan sahaja menyebabkankerosajkan kenderaan ini. malahan menyebabkan seorang anggota polis berada dalam kritikl akibat kecederaan teruk bahagian kepalanya , diserang oleh budak demo gila!
 
bergayut di luar  bangunan. jatuh, mati mcm katak tepi jalan je!
ntah apa dalam otak mamat gila ni. sanggup bertenggek di luar bangunan, sebiji macam kera jumpa pokok. teringat pu3 1 dokementeri monyet di India yang berhijrah ke bandar. sebiji macam inilah caranya!

sebiji macam biawak hauskan air!

ini lagi gilanya. siap pakat bertiarap mencium jalan. sembah apa tu? kalau kata tak larat. kenapa tak rest je kat rumah?
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

TAHNIAH PDRM SABAH

demo bersih sabah hanya mampu duduk di tepi padang tetapi duduk tenang  je mereka ( sumber: rakan media sosial sabah)
Program Bandar Selamat anjuran DBKK d Padang Merdeka telah tamat pada jam 5.15 petang. Dilaporkan tiada tangkapan di lakukan oleh pihak polis kerana perhimpunan dijalankan secara aman. Terima Kasih diucapkan kepada pihak keselamatan yang menjalankan tugas dengan cemerlang. Syabas! kepada semua pihak yang berjaya mengekalkan keamanan dan kesejateraan.
20,000 orang? jawapannya tidak. tembirang saja si musli oli tu! (sumber: rakan media sosial Sabah)

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

PENTING: BUDAK DEMO GANAS DAN BAHAYAusaha merempuh diambil dari udara
Kenyataan penting!!!!

Polis baru sahaja mengeluarkan kenyataan meminta orang ramai berhati-hati kerana senjata polis telah dirampas oleh peserta BERSIH dekat SOGO tadi.

Perfect tul budak2 demo ni. Semua penyakit depa dah ada. Tapi tak jangka ada juga pengganas! Tapi kenyataan polis dah cukup menunjukkan, sebenarnya penyakit jahat budak demo bersih ni dah nampak sejak bersih 2.0 hanya tak menonjol dengan ketara.

Ganasnya mereka dengan membakal kenderaan rasmi DBKL

kenderaan DBKL yang dibakar semasa demo BERSIH!! (sumber: sahabat cyber)
Ganasnya mereka apabila merempuh sehingga kenderaan anggota polis terbalik!
kenderaan Polis yang rosak akibat terbalik dirempuh oleh budak demo yang berusaha masuk ke dataran merdeka (sumber: sahabat cyber)
betapa bangganya merek selpas menebalikkan kenderaan polis ini! (sumber: sahabat cyber)
lihatlah hasil keganasan budak demo . merosakkan harta kerajaan! (sumber: sahabat cyber)

Ganasnya mereka kerana mereka adalah penjenayah! Melanggar undang-undang kini menjadi buruan polis!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

BUDAK DEMO HINA INSTITUSI RAJA-RAJA!

Masyallah. Kenapa Institusi raja-raja dipersenda sebegini! Hinanya awak minah demo bersih! (sumber: rakan Puteri)
Pandang gambar di atas!

Dengan bangganya minah bersih berposing membawa gambar YDP Agong dalam demo. Kononnya nak menunjukkan aura Bersih disokong oleh kedaulatan Raja-raja!

Gambar YDP Agong di dibuat sebegini. Samalah tindakan menghina institusi Raja-raja! Sama seperti tindakan 5 MP pakatan pembangkang bergurau senda semasa upacara pertabalan YDP Agong 11hb april 2012 lepas!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

DEMO BERSIH YANG TAK BERSIH

Kenapa pu3 kata demo bersih ni sangat pengotor? Banyak kekotorannya dari bersihnya.

1. Penglibatan minah GRO yang try menggoda dalam demo. Tengok pict
santapan mata lelaki nakal je minah ni seronok kena shoot tak tauarea  mana kena fokus!
2. Penglibatan fav ambiga dan anwar ibrahim dari kumpulan LGBT. Depa tu bersihker?

minah bunga.. pakat lentok lebik pakai gaun kuning. TULEN abang!

AWWWWWW...  tegedik sepit melangkah je cik kak

3. Ada kumpulan budak sewel tak cukup usia. Nak jadi super hero
power renger tersembur air mata. hilang power
4. Sangat pengotor! Tengoklah apa dah jadi kawasan depa buat demo, habis tinggalkan sampah. Bersihker tu
sakit mata tengok sampah yang ditinggalkan!!
5. Pelingkup perniagaan orang! Tak pasal-pasal premis banyak ditutup untuk keselamatan!
komple PERTAMA yang ditutup habis hari ini!
Bersih tak? Jom kita pula membersihkan spesies macam depa ni!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

BERSIH ADA AGENDA KOTOR !

PEWARIS ANAK BANGSA
1st nampak gambar si gadis kuning memberi bunga kekwa kuning kepada anggota polis, pu3 dah baca niat penganjur nak melakukan sesuatu sebagai 'santapan'

konon maja-manja gitu yer cik kak. PDRM bukan kejam tau dah hulur bunga, dpa ambiklah. (sumber: twitter)

semakin kukuh apabila melihat lagi gambar berikutnya. nampaknya BERSIH dah out dari agnda bersih semakin menyerlah kekotoran perjuangan mereka.

kasihan sungguh pu3 dengan si gadis yang sanggup emnjual dirinya kerana hasrat kotor pemimpin BERSIH ini!

amboi gedik sngguh minah nampak suku dadanya. melayu ker GRO ni? (sumber: cyber perang blog)

DEMO BIADAP KOTOR.

ayuh fei chia.!!! budak demo cina dah pakat balik meninggalkan budak demo melayu dengankebodohannya ( sumber: twitter)
Semakin biadap dan kurang ajar. Bukan sahaja melanggar undang-undang. Anggota polis yang bertugas dirempuh sehingga berlaku pergelutan antara anggota polis dengan budak demo kerana memaksa untuk masuk ke dataran Merdeka!
orang asli antara yang terlibat dalam demo kotor ini (sumber: sahabt cyber)

Pelbagai objek dilemparkan ke arah anggota polis. Kini masa untuk bertindak!

Polis terpaksa melepaskan gas pemedih mata untuk mengusir budak demo keluar dari dataran merdeka dan juga menggunakan sembur air water cannon.

Lawaknya, yg berbaki ni budak demo melayu dan asli, budak demo cina dah awal lagi Blah!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

BERSIH KK SYOK SENDIRI JA

Sehingga kini Bandaraya KK tenang tanpa ada apa-apa insiden yang tidak diingini berlaku. Walaupun keadaan jalan raya sesak dan panas, aktiviti harian berjalan dengan aman. Diharap tiada provokasi melampau ditimbulkan oleh pendemonstrasi. Pihak keselamatan tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan tegas. Semoga hak bersuara dan menyampaikan pendapat dizahirkan dengan cara yang lebih bertamadun dan menghormati undang-undang.- Jabatan penerangan Sabah.
musli oli kata lautan manusia di KK tapi pu3 taulah lokasi mereka berkumpul, tidak akan muat 20 k tu!

Pu3 bacalah twit pengkhianat Musli Oli yang dengan bangganya mengatakan lautan manusia di kk. Pandai dia ambil gambar. Mcm ramai betul. Tapi hakikatnya, lokasi tempat mereka berkumpul bersebelahan mahkamah kota kinabalu, @ taman rehat kawasan Kampung air ni tidak seluas mana. Kata 20k? Rasanya 1k pun tidak muat sudah!
ini tempat letak kereta depan Mahkamah Kota kinabalu. kuasannya bukan seperti padang merdeka. logikker 20k? (sumber: twitter)
lokasi : belakang mahkamah, tandas awam dan DBKK menghadap jalan raya seberang padang Merdeka Kota kinbalu. Kecil je tempat ini. kenapa mau pilih tempat berpokok? kalau berani duduklah temoat terbuka! (sumber: twitter)

nahh uncle. baik lagi kamurang rehat2.. klau sakit kaurang juga susah woooo (sumber: twitter)
perkarangan sempit Suri Sabah mereka berkumpul. ada akal warskah mcm tu? orang nak berehat, dorang buat pasal! (sumber: rakan media sosial sabah)
bikin panas! tidak ada tempat lainkah mau kasih semak? tempat orang awam membelo belah huung minggu jug akamurang kacau! (sumber: rakn media sosial sabah)
peserta demo haram berlari-lari menyeberagi jalan raya menuju ke padang dari suria Sabah (sumber: rakan media sosial sabah)
Yong teck lee ni mmg minat buat perkara gempak buduh mcm ni. (sumber: rakan media sosial sabah)
siok kamurang kawan.  (sumber: rakan media sosial sabah)
BERSIH sabah sudah keluar dr agenda BERSIH 3.0 hehehehehe.. (sumber: sahabat media sosial sabah)

Dari perhatian pu3, keadaan tenang sahaja, tetapi salah tetap salah kerana ada di antara ibubapa mengheret anak-anak mereka yang masih kecil. Itu sudah melanggari AKTA HIMPUNAN.
himpunan seksi dan hereta kanak-kanak perhatikan mata lelaki ikat kepala. matanya ke arah mana ya?!!!! jeng3 (sumber: rakan media sosial sabah)
tidak bertanggungjawab mengheret anak turut serta himpunan jalanan ini! (sumber: rakan media sosial sabah)
kasihannya bayi ini memiliki ibubapa yang teruk. terima kasih PDRM yg sediakan khemah untuk kempen BANDAR SELAMAT. dapat juga menumpang berteduh oleh manusia mulau! (sumber: rakan media sosial Sabah)

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

BERSIH 3.0 GABUNGAN ROJAK BASI

Macam sengaja bbenor budak-budak demo BeRSIH ni. Depa berkumpul dan ada pula sengaja nak memprovoke anggota polis dan keselamatan. Umpama pesta. Tak nampak seriusnya tingkah laku mereka
stesen LRT Sentul. sesak dengan wajah ganas orang demo siap agihkan baju  (sumber: Rakan Puteri)
Ada rakan nak pergi jalan-jalan terpaksa merempuh kesesakan orang gila (sumber: rakan puteri)
sekitar kawasan Pudu (sumber: Rakan Puteri)

Yang lebih pelik, minah bertudung, siap pakai penutup muka tu, dah nampak sesat akidahnya. Penganjur seorang musuh Islam! Memurtadkan saudara Islam, nak join lagi?

kata rakan puteri. mereka tak dapat menaiki LRT kerana ditutup. Laknat AMBIGA! menyusahkan orang awam sungguh! (sumber: Rakan Puteri)

Mengikut info pu3 perolehi. Jumlah bergabung rojak demo TANAH, Demo HIJAU dan bersih dalam sekitar 15 k je. Alamatnya tak sampai 500k. Petang ni. Ambiga mmg makan tanah lepas ni! Izzah the family tergolek kt longkang minum air.
ini mamat demo ni. siap bawa bendera Malaysia apa citer? ( sumber: Sahabat Cyber)
melepak di Masjid Negara pula dh! menyemaklah oi!  ni boleh menghalang orang awam nak beribadah ni! (sumber: Rkan Puteri)
mak lampir arahkan keldai demo duduk atas jalan raya. layannn... membakar punggung korang! di Jalan Raja (sumber: twitter)
Rojak basi! Vendalisme! tampal haram! KOTORnya!

Ikuti seterusnya selepas ini.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

SEKITAR JALAN JAMEK. VENDALISME, BAWA KANAK-KANAKPUN ADA!!!

PEWARIS ANAK BANGSA

Tak percaya? ini gambar yang sebentar radi diperolehi. suasan di jalan Masjid Jamek yang sesak. mengganggu aktiviti rutin peniaga.
RAKAN-RAKAN NAK MEMBELI BELAHPUN TAKUT (sumber: Rakan Puteri)
Amboi siap jadikan Anggota keselamatan sebagai background possing. nj hantar kat awek n boyfriend ker? (sumber: sahabat cyber)
why? kenapa mereka menyertai ajakan seorang yang memurtadkan saudara seIslam? kenapa tutup muka dik oi! (sumber: sahabat cyber)
semua menuju ke dataran. enggan mematuhi larangan (sumber: sahabat cyber)
pak lebai musang berjangutpun ada. malangnya iman tergadai! (sumber: sahabat cyber)
edar apa tu cik kak? (sumber: sahabat cyber)
Aik? demo LYNAS pun join sekaliker? mereka mengangu laluan jalan raya! mmemnyebabkan kesesakan! (sumber: sahabat cyber)
perbuatan VENDALISME dilakukan oleh budak demo BERSIH yang mengotorkan! (sumber: sahabatcyber)
ibubapa yang tak bertanggungjawab menyebabkan risiko keselamatan anak terabai. langar AKTA HIMPUNAN yang melarang kana-kana di bawa ke himpunan jalanan! (sumber: sahabat cyber)

melanggar arahan mahkamah. melanggar Akta Himpunan dengan membawa kanak-kanak dalam demo ini. macam mana nak bersih kalau hati dan nawaitu sendiri tak bersih.! sebiji dajjal Ambiga yang sial! korangpun dah jadi sial. CELAKO CELAKO CELAKO> TU BUKAN PU3 KUTUK YA .. CIPY N PASTE DARI MAHAGURU KORANG NIK AZIZ.